ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑCES 2020

CES 2020

Οι πιο σημαντικές ειδήσεις και ανακοινώσεις από τη πρώτη μεγάλη έκθεση της νέας δεκαετίας, τη CES 2020 που πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 10 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑIFA 2019

IFA 2019

Οι πιο σημαντικές ειδήσεις από τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, ηλεκτρονικών αλλά και ηλεκτρικών προϊόντων. Η IFA 2019 άνοιξε τις πύλες της, προσφέροντάς μας ένα πλούσιο μενού από το κοντινό και μακρινό μέλλον της τεχνολογίας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2019

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2019

Η προεκλογική περίοδος και η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκαν δίνοντας το σύνθημα στις εταιρείες να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, η περίοδος των οποίων θα διαρκέσει από τις 8 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις ανακοινώσεις, τόσο των αλυσίδων καταστημάτων όσο και των κατασκευαστών για τις προσφορές και τις μειωμένες τιμές στα προϊόντα τους.   

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΗλεκτρικά Πατίνια

Ηλεκτρικά Πατίνια

To deasy ανοίγει το φάκελο των ηλεκτρικών πατινιών. Τα πλεονεκτήματα, τα προβλήματα, το τοπίο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι απόψεις των εταιρειών.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑIFA 2018

IFA 2018

Οι πιο σημαντικές ειδήσεις για την μεγάλη έκθεση στο Βερολίνο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑMobile World Congress 2018

Mobile World Congress 2018

Οι πιο σημαντικές ειδήσεις από τη μεγάλη ετήσια έκθεση της Βαρκελώνης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης (21 Νοεμβρίου) το deasy δημιούργησε ένα μεγάλο αφιέρωμα για την ιστορία της τηλεόρασης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τις εξελίξεις και το πως αναμένεται να διαμορφωθεί στο μέλλον.   

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα των καιρών μας, η Τεχνητή Νοημοσύνη. Μέσα από το αφιέρωμα προσπαθούμε να αναλύσουμε τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο συγκεκριμένο πεδίο αλλά και να μάθουμε πως διαμορφώνεται το μέλλον.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑMobile World Congress 2017

Mobile World Congress 2017

Είμαστε στη Βαρκελώνη και σας μεταφέρουμε όλα όσα είδαμε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας στο πλαίσιο του Mobile World Congress.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑMOBILE WORLD CONGRESS 2016

MOBILE WORLD CONGRESS 2016

Σερβίρουμε από τη Βαρκελώνη το πλούσιο μενού ειδήσεων που προσφέρει κάθε χρόνο η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας Mobile World Congress.

Home