Η Google ακυρώνει το συνέδριο Google I/O λόγω του κορωνοϊού

Η Google ακυρώνει το συνέδριο Google I/O λόγω του κορωνοϊού

Η εξάπλωση του κορωνοϊού βάζει τέλος σε ένα ακόμα μεγάλο event από τον κλάδο της τεχνολογίας, καθώς η Google προχώρησε πριν από λίγες ώρες στην ακύρωση του μεγαλύτερου συνεδρίου της χρονιάς, του Google I/O. Το Google I/O είναι το μεγάλο ετήσιο ραντεβού των προγραμματιστών που διοργανώνει κάθε χρόνο ο αμερικανικός κολοσσός, στο οποίο παίρνουμε μια πρώτη γεύση από νέα προϊόντα, υπηρεσίες και αναβαθμίσεις σε σχεδόν όλο το εύρος των λύσεων που προσφέρει.

Το ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο event που ακυρώνεται ενώ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Μάιο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Facebook, το οποίο προχώρησε πριν από μερικές ημέρες στην ακύρωση του αντίστοιχου δικού του συνεδρίου, F8.

Όπως και στην περίπτωση του τελευταίου έτσι και για το Google I/O η Google προγραμματίζει να καλύψει το «κενό» με live streaming παρουσιάσεις και ανακοινώσεις για την κοινότητα των προγραμματιστών. Λίγο αργότερα από την επίσημη ανακοίνωση της αμερικανικής εταιρείας, εκπρόσωπός της δήλωσε ότι εξερευνιούνται επιπλέον τρόποι για να καλυφθεί το κενό του συνεδρίου, οι οποίοι θα ανακοινώνονται στο επίσημο site του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι μία εβδομάδα αργότερα από το Google I/O, δηλαδή στις 19 Μαϊου είναι προγραμματισμένη η πραγματοποίηση του αντίστοιχου συνεδρίου της Microsoft, Microsoft Build. Σύμφωνα με την πρακτική που συναντάμε τις τελευταίες ημέρες δεν θα είναι καθόλου απίθανο να ακυρωθεί και το συγκεκριμένο event. Μερικές ημέρες αργότερα ακολουθεί και το συνέδριο της Apple, Apple Worldwide Developers Conference, η υλοποίηση του οποίου τίθεται και αυτή υπό αμφισβήτηση.

 

GOOGLE I/O,ΣΥΝΕΔΡΙΟ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home