Κοσμήματα πληρωμών από το Folli Follie Group με την υποστήριξη της Εθνικής και της Visa

Κοσμήματα πληρωμών από το Folli Follie Group με την υποστήριξη της Εθνικής και της Visa

Κοσμήματα που επιτρέπουν εύκολες, γρήγορες και με ασφάλεια πληρωμές θέλει να λανσάρει ο όμιλος Folli Follie, επιδεικνύοντας τη λύση του στο Mobile World Congress αυτές τις ημέρες. Τα εν λόγω κοσμήματα με δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών έχουν δημιουργηθεί από την FF Group, την Qivos και την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, έχοντας τη συνεργασία της Visa, στο περίπτερο της οποίας παρουσιάζονται.  

Η σειρά κοσμημάτων πληρωμών περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά δαχτυλίδια ή βραχιόλια που δεν παρουσιάζουν κάποια διαφορά στο σχεδιασμό τους με τα κοινά κοσμήματα. Θα διατίθενται στα καταστήματα του ομίλου FF, ξεκινώντας από την ελληνική αγορά εντός του 2018, με προοπτική λανσαρίσματος και σε άλλες αγορές διεθνώς, όπως είναι και ο προσανατολισμός της FF Group. Το πλάνο προβλέπει ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτούν και να ενεργοποιούν άμεσα ένα κόσμημα πληρωμών στα καταστήματα του ομίλου FF (Folli Follie και Links of London). Επιπλέον, Αξίζει να σημειώσουμε ότι η λύση βασίζεται σε τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και κατά συνέπεια τα κοσμήματα χρειάζονται φόρτιση.

Η έρευνα και ανάπτυξη πάνω στον σχεδιασμό των κοσμημάτων γίνεται στην Ελλάδα από την FF Group. Η Qivos, εταιρία ψηφιακού μάρκετινγκ με ισχυρή παρουσία στην αγορά των προγραμμάτων επιβράβευσης (loyalty) και τεχνολογικός βραχίονας του FF Group, έχει τον συντονισμό υλοποίησης του πρωτοποριακού έργου. Η Εθνική Τράπεζα και η Visa εγγυούνται την ασφάλεια των διαδικασιών, από την ενεργοποίηση μέχρι την πληρωμή.

«Πεπεισμένοι ότι η καινοτομία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διεύρυνση των επιλογών και την ευκολία χρήσης, προτείναμε, επενδύουμε και συμμετέχουμε στην ανάπτυξη της πρώτης επώνυμης σειράς κοσμημάτων πληρωμών» σημειώνει ο Βαγγέλης Καραλής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Qivos. «Σήμερα οι ηλεκτρονικές συναλλαγές αποτελούν σταθερή επιλογή όλων εκείνων που επιζητούν ταχύτητα, ασφάλεια και ευκολία. Παράλληλα, εξελίσσονται σε μια ολοένα και πιο απλοποιημένη διαδικασία, που τείνει να περνά σχεδόν απαρατήρητη, συγκλίνοντας με άλλες εφαρμογές όπως είναι η συλλογή και εξαργύρωση πόντων σε προγράμματα επιβράβευσης. Αυτήν την εμπειρία θέλουμε να προσφέρουμε με τα κοσμήματα πληρωμών, συνδυάζοντας τεχνολογία, λειτουργικότητα και design. Παράλληλα, αναπτύσσουμε μια πρωτοποριακή διαδικασία άμεσης ενεργοποίησης, έτσι ώστε όποιος επιλέγει ένα κόσμημα πληρωμών να μπορεί να το χρησιμοποιήσει από τη στιγμή που το αγοράζει».

Εκτός από τις πληρωμές η ταχύτατη ανάπτυξη της αγοράς του fintech δημιουργούν προοπτικές ενσωμάτωσης στα κοσμήματα και άλλων παραπλήσιων υπηρεσιών, όπως η συλλογή και εξαργύρωση πόντων για αγορές.  

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση

 

FINTECH,MOBILE WORLD CONGRESS,QIVOS,FF GROUP,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home