Εκπτώσεις στα καταστήματα Κωτσόβολος

Εκπτώσεις στα καταστήματα Κωτσόβολος

Χάρη στο εύρος των προϊοντικών κατηγοριών η αλυσίδα Κωτσόβολος προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών με μειωμένες τιμές. Το αδιαφιλονίκητο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης αλυσίδας είναι η παρουσία της και στις λευκές συσκευές και τον οικιακό εξοπλισμό συνολικά, που δεν συναντάμε στις υπόλοιπες αλυσίδες του αφιερώματος (με εξαίρεση τη Media Markt), ενώ και σε αρκετές ακόμη κατηγορίες ο αριθμός των προϊόντων είναι πολύ μεγάλος. Μεγάλα καταστήματα, περισσότερα προϊόντα άρα και περισσότερες επιλογές για εκπτώσεις.

Ενδεικτικά, στα προϊόντα κλιματισμού, που λόγω εποχής έχουν μια παραπάνω ζήτηση, η αλυσίδα ως γενικό κανόνα δεν προσφέρει εκπτώσεις στα κλιματιστικά. Ωστόσο υπάρχει η εξαίρεση μόνο για τα κλιματιστικά Carrier που παρέχεται η ευχέρεια επιστροφής του παλιού κλιματιστικού με δωροεπιταγή έως 200 ευρώ. Στην υποκατηγορία των αφυγραντήρων η μείωση τιμών φθάνει έως και τα 100 ευρώ. Στις οικιακές συσκευές οι μειώσεις φθάνουν έως και τα 680 ευρώ στις πιο ακριβές προτάσεις, ενώ στα πιο προσιτά στρώματα των 500-700 ευρώ (όπως διαμορφώνονται τώρα οι τιμές) οι μειώσεις τιμών κυμαίνονται κατά κανόνα από 100-200 ευρώ με κάποιες εξαιρέσεις ακόμα και στα 350 ευρώ. Στον οικιακό εξοπλισμό συναντάμε μειωμένες τιμές έως και 280 ευρώ, στις τηλεοράσεις ο αριθμός των προϊόντων που προσφέρονται σε έκπτωση είναι περιορισμένος (μόλις 15), γεγονός που μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο Παγκοσμίου Κυπέλλου (ίσως δηλαδή να δούμε περισσότερες αλλαγές από την επόμενη εβδομάδα). Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα προϊόντα, οι επισκέπτες θα βρουν με μειωμένες τιμές 18 tablets, 45 smartphones, 13 κάμερες διαφόρων κατηγοριών κ.α.

Οι εκπτώσεις της αλυσίδας συνοδεύονται και από άλλες υπηρεσίες, όπως οι άτοκες δόσεις, η δωρεάν παράδοση κ.α., υπηρεσίες που έτσι κι αλλιώς προσφέρει η αλυσίδα όλη τη χρονιά.

Το σύνολο των εκπτώσεων της αλυσίδας Κωτσόβολος μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home