Πρεμιέρα για το Sony Xperia XZ3 στην IFA

Deasy @ 03.09.2018
Πρεμιέρα για το Sony Xperia XZ3 στην IFA

Πιστή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει να παρουσιάζει μία καινούρια πρόταση στο πλαίσιο της IFA, η Sony Mobile λάνσαρε φέτος τη νέα της ναυαρχίδα το Xperia XZ3. Αυτή όμως δεν είναι όμως η μόνη παράδοση που τήρησε η εταιρεία, αφού η Sony Mobile, διαφορετικά από κάθε άλλο μεγάλο κατασκευαστή, παραμένει πιστή και στη μονή κύρια κάμερα. Το αν θα δικαιωθεί είναι ένα μεγάλο στοίχημα.  

Το Xperia XZ3 έρχεται με οθόνη OLED 6 ιντσών, συμβατή με HDR και αναλογία εικόνας 18:9, με την ανάλυση της να φθάνει τα επίπεδα 2880x1440 pixels. Η οθόνη δανείζεται τεχνολογίες που προέρχονται από το χώρο της τηλεόρασης, όπως η X-Reality, που έχει αναπτυχθεί ειδικά για τα smartphones, μετατρέποντας περιεχόμενο SDR σε σχεδόν HDR, προσφέροντας μια πιο πλούσια εμπειρία στο χρήστη.

Το Xperia XZ3 διαθέτει ένα νέο έξυπνο περιβάλλον χρήστη (UI), την πλευρική αίσθηση που χρησιμοποιεί το AI για εύκολη πλοήγηση οθόνης με το ένα χέρι, στη μεγάλη οθόνη. Πατώντας απλώς δύο φορές οπουδήποτε και στις δύο πλευρές της οθόνης, εμφανίζει το πρόγραμμα εκκίνησης εφαρμογών, προβλέποντας έξυπνα τις εφαρμογές και τις γρήγορες ρυθμίσεις που οι χρήστες θέλουν να χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια ανάλογα με τον τρόπο ζωής τους, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας, της θέσης και της συχνότητας χρήσης, τοποθετώντας τες σε κοντινή απόσταση. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ανοίξουν μια εφαρμογή ή να τραβήξουν μια φωτογραφία από μια άνετη θέση, χωρίς να χρειαστεί να κουνήσουν το χέρι τους.

Η κύρια κάμερα διαθέτει το προηγμένο σύστημα λήψεων Motion Eye της Sony, με 19,2 megapixel. Το Xperia XZ3 είναι επίσης εξοπλισμένο με το νέο "smart launch" με AI που προετοιμάζει αμέσως την κάμερα όταν οι χρήστες κρατούν το τηλέφωνό τους σε οριζόντια θέση για να βγάζουν φωτογραφίες ανεμπόδιστα.  Η  νέα κάμερα UI έχει επίσης επανασχεδιαστεί, ώστε να είναι πιο διαισθητική. Η μπροστινή κάμερα προσφέρει 13,2 MP και έναν νέο φακό F1.9 με τη νέα λειτουργία “portrait  selfie” για βελτιώσεις στον τόνο του δέρματος και λήψεις σε φόντο «bokeh».

Tο Xperia XZ3 θα κυκλοφορήσει στην τελευταία έκδοση του Android 9 Pie και είναι εξοπλισμένο με την Mobile Platform της Qualcomm Snapdragon 845. Είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, ενώ η διάθεσή του στην αγορά αναμένεται στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

SMARTPHONES,SONY XPERIA XZ3,IFA 2018,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home