Από τη Sony η πιο γρήγορη και ανθεκτική κάρτα μνήμης SD στον κόσμο

Από τη Sony η πιο γρήγορη και ανθεκτική κάρτα μνήμης SD στον κόσμο

Το λανσάρισμα της UHS-II κάρτας μνήμης SD της σειράς "SF-G Tough specification" ανακοίνωσε η Sony, με στόχο να ικανοποιήσει την ανάγκη των φωτογράφων, για τους οποίους είναι πολύ σημαντικό να παραμένουν οι φωτογραφίες τους ασφαλείς κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η νέα σειρά SF-G Tough specification συνδυάζει τις πιο γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στον κόσμο και ένα εξαιρετικά στιβαρό, άκαμπτο σχεδιασμό έως 180N, με αντοχή σε πτώση έως και από 5 μέτρα. Για τους φωτογράφους που αγωνίζονται ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες και τα στοιχεία της φύσης για να τραβήξουν το τέλειο πλάνο, η νέα σειρά καρτών μνήμης είναι, επίσης, αδιάβροχη με βαθμό προστασίας IPX8 και ανθεκτική στη σκόνη με βαθμό προστασίας IP6X.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η νέα σειρά SD καρτών είναι 18 φορές πιο ανθεκτική από τις standard SD, με την πρώτη μονολιθικού τύπου κατασκευή στον κόσμο (μονοκόμματη φόρμα, χωρίς κενό στην κάρτα) και υλικά υψηλής σκληρότητας, σε αντίθεση με συμβατικές SD κάρτες που αποτελούνται από ένα λεπτό σύνολο 3 τεμαχίων. Προστατεύονται από τις φυσικές ζημιές που μπορεί να επηρεάσει τις συμβατικές κάρτες SD, όπως φθορές στο πλαστικό περίβλημα, στο κλείδωμα προστασίας δεδομένων και στις πλευρές σύνδεσης. Σύμφωνα με τη Sony, αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στην νέα τεχνολογία που την καθιστά την πρώτη κάρτα μνήμης SD στον κόσμο χωρίς εσωτερικά στηρίγματα και χωρίς κανένα διακόπτη προστασίας εγγραφής. Έτσι η σειρά SF-G Tough specification είναι πολύ πιο άκαμπτη, ενώ τα εύθραυστα τμήματα έχουν αφαιρεθεί εξ’ ολοκλήρου, ενώ έχει κατασκευαστεί από τη Sony, ώστε να παρέχει την καλύτερη ισορροπία σκληρότητας και ανθεκτικότητας. Πλήρως ασφαλής με ενιαία φόρμα, δεν επιτρέπει την εισροή νερού, σκόνης ή βρωμιάς στην κάρτα, φτάνοντας στον υψηλότερο βαθμό προστασίας (IPX8) και ανθεκτικότητας στη σκόνη (IP6X).

Εκτός από τα ανθεκτικά χαρακτηριστικά της η νέα σειρά συνδυάζει εντυπωσιακές ταχύτητες εγγραφής δεδομένων, στοιχείο σημαντικό σε μια εποχή που ο όγκος των φωτογραφικών αρχείων μεγαλώνει συνεχώς. Η νέα σειρά υποστηρίζει τη μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής στον κόσμο, έως και 299MB/s, ελαχιστοποιώντας το χρόνο εκκαθάρισης buffer, γεγονός που επιτρέπει στον φωτογράφο να τραβήξει πολλά καρέ ανά δευτερόλεπτο και να καταγράψει τη σκηνή που θέλει. Η σειρά SF-G Tough specification υποστηρίζει επίσης το V90, το υψηλότερο πρότυπο στην κατηγορία ταχύτητας βίντεο, καθιστώντας την ιδανική για λήψη βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Οι κάρτες SD της σειράς SF-G Tough specification προσφέρουν επίσης ένα εύρος επιπλέον χαρακτηριστικών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φωτογράφους σιγουριά και αξιοπιστία. Αυτά περιλαμβάνουν την λειτουργία «SD Scan Utility» η οποία επιτρέπει στον χρήστη να ελέγξει ότι η κάρτα είναι σε καλή κατάσταση, και το «File Rescue Software» που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ανακτήσει δεδομένα και φωτογραφίες που έχουν λανθασμένα διαγραφεί. Ακόμη, οι κάρτες SD της σειράς SF-G TOUGH specification είναι ανθεκτικές στις ακτίνες Χ-ray, την θερμοκρασία και την ακτινοβολία UV, είναι αντιστατικές και ανθεκτικές στους μαγνήτες.

Η σειρά καρτών μνήμης SF-G TOUGH θα είναι διαθέσιμη στα 32GB, 64GB και 128GB. Αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους στην IFA και θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο.

ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ,IFA 2018,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home