Ελεύθερη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού-Γουλβς από το YouTube κανάλι της Cosmote TV

Ελεύθερη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακού-Γουλβς από το YouTube κανάλι της Cosmote TV

Στην απόφαση να μεταδώσει τον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού-Γουλβς ελεύθερα και ζωντανά μέσα από το YouTube κανάλι της προχώρησε η Cosmote TV.

Η απόφαση για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης πάρθηκε από την εταιρεία με γνώμονα να αποφευχθεί η συγκέντρωση κόσμου σε καφετέριες και κλειστούς χώρους, φαινόμενο που είναι συχνό σε αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος, που μεταδίδονται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Κάτω από αυτήν την ιδιαίτερη συνθήκη της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας το ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού για τη διοργάνωση UEFA Europa League θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να το παρακολουθήσει ελεύθερα στις 10 το βράδυ μέσα από το κανάλι της εταιρείας στη γνωστή πλατφόρμα. Στο YouTube κανάλι της Cosmote TV οι χρήστες θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν τόσο την pre-game εκπομπή που θα ξεκινήσει στις 9, όπως επίσης και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 12 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκη. 

Όπως μας έγινε γνωστό και επειδή εκτιμάται ότι ο αγώνας θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φίλων του ποδοσφαίρου η ποιότητα της εικόνας θα περιοριστεί σε σε στάνταρ ανάλυση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάδοσή του.  

Τα παραπάνω δεν αλλάζουν κάτι στη μετάδοση του αγώνα μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα.

COSMOTE TV,YOUTUBE,COSMOTE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home