Εκπτώσεις στα καταστήματα Vodafone

Εκπτώσεις στα καταστήματα Vodafone

Εκπτώσεις έως και 60% υπόσχονται τα καταστήματα Vodafone στα προϊόντα που διατίθενται μέσω της αλυσίδας αλλά και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι μειωμένες τιμές ισχύουν για smartphones, tablets και αξεσουάρ. Όμως, τουλάχιστον σύμφωνα με το site της εταιρείας, ο αριθμός των αξεσουάρ που διατίθενται με μειωμένη τιμή είναι αρκετά περιορισμένος.  

Όσον αφορά τα smartphones, οι μειώσεις τιμών κυμαίνονται στα επίπεδα που συναντάμε και στις υπόλοιπες αλυσίδες και συγκεκριμένα κατά κανόνα μεταξύ 10%-20%. Για παράδειγμα, βλέπουμε ότι οι τιμές για τα πιο γνωστά μοντέλα της Samsung και της Huawei είναι περίπου αντίστοιχες με εκείνες των υπόλοιπων καταστημάτων. Σε αντίστοιχα επίπεδα κυμαίνεται και η έκπτωση στα tablets με μόλις τρεις επιλογές από διαφορετικούς κατασκευαστές (Samsung, Lenovo, Vodafone). Η μεγαλύτερη μείωση τιμών (60%) είναι στην κατηγορία των powerbanks (ωστόσο το απόθεμα για τη συγκεκριμένη επιλογή έχει εξαντληθεί, όπως μπορούμε να δούμε στο site).

Όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone ή το vodafone.gr, μπορούν να αποκτήσουν με έκπτωση 4G Smartphone & Tablet των μεγαλύτερων κατασκευαστών με έως και 48 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία όπως:

Οι μειωμένες τιμές συνοδεύονται και από άτοκες δόσεις, ο αριθμός των οποίων είναι ανάλογος με το ύψος των αγορών.

Το σύνολο των εκπτώσεων από τη Vodafone μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home