Περισσότερες από 50 εταιρείες έχουν ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία ψηφιακής αλληλεγγύης

Περισσότερες από 50 εταιρείες έχουν ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία ψηφιακής αλληλεγγύης

Μεγαλώνει διαρκώς η αλυσίδα ψηφιακής αλληλεγγύης, καθώς όλο και περισσότερες από 50 εταιρείες έχουν ήδη ανταποκριθεί στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Υπουργείο στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR ο κατάλογος των επιχειρήσεων που προσφέρουν ψηφιακές υπηρεσίες δωρεάν ή με χαμηλότερο κόστος διευρύνεται συνεχώς, προσφέροντας ευκαιρίες για εξ αποστάσεως εργασία, εκπαίδευση και ψυχαγωγία στο ελληνικό κοινό.

Δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία και περιοδικά, δωρεάν online κινηματογραφικές παραγωγές, δωρεάν πρόσβαση για Video Streaming και Enterprise Video Streaming για να βοηθηθούν επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους, εργαλεία για εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους «ψηφιακή πλατφόρμα», συστήματα τηλεδιάσκεψης, συστήματα τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης, είναι ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες που διατίθενται προς όφελος των πολιτών, αλλά και των επιχειρήσεων.

Το σύνολο των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών που παρέχονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας είναι αναρτημένο στη σελίδα https://digitalsolidarity.gov.gr/.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home