Οι Ευρωπαίοι ενημερώνονται, οι Έλληνες συγκρίνουν τιμές

Οι Ευρωπαίοι ενημερώνονται, οι Έλληνες συγκρίνουν τιμές

Την ώρα που στο ελληνικό Internet, το skroutz.gr κρατάει τα σκήπτρα για το πιο δημοφιλές site στη χώρα μας (μετά από μεγάλες πλατφόρμες, όπως το Google ή το Facebook), στην Ευρώπη κυριαρχούν στις πρώτες θέσεις ενημερωτικά, εκπαιδευτικά και ειδησεογραφικά Μέσα. Αυτό προκύπτει από το παγκόσμιο χάρτη του Internet που έδωσε στη δημοσιότητα η  Hostinger, στον οποίο εμφανίζονται τα πιο δημοφιλή sites ανά χώρα.

Πατήστε στο χάρτη για να τον δείτε σε μεγέθυνση.

Στην ευρωπαϊκή Ήπειρο σε 15 χώρες την πρώτη θέση κατέχει η ιστοσελίδα της Wikipedia, ενώ στις υπόλοιπες κυριαρχούν κατά κανόνα ειδησεογραφικά sites, όπως π.χ. το BBC στην Αγγλία, το Klix στη Βοσνία, το Kurir στη Σερβία κ.α. «Ωραίοι» και οι Ισπανοί που το site της Marca με το αθλητικό περιεχόμενο είναι στην πρώτη θέση της χώρας.

Για να μην αδικούμε βέβαια τους Έλληνες χρήστες (ή τα ελληνικά ενημερωτικά Μέσα) ανάλογη προτίμηση με site αγορών έχουν και στις ΗΠΑ, όπου η ιστοσελίδα της Amazon βρίσκεται στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας.

Συνολικά σε όλο τον κόσμο, η Wikipedia εμφανίζεται ως πιο δημοφιλές site σε 43 χώρες, το Twitter σε 10, ενώ εκείνο της Amazon σε 4 και το reddit σε 3.

INTERNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home