Ντεμπούτο νέων TCL smartphones στην IFA 2019

Ντεμπούτο νέων TCL smartphones στην IFA 2019

Νέα smartphones αλλά και μια μεγάλη γκάμα συσκευών τεχνολογίας έχει προγραμματίσει να δείξει στην IFA 2019 η TCL Communications. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα προσφέρει στο κοινό μια συναρπαστική ματιά στο μέλλον της TCL Communications, που περιλαμβάνει smartphones, συσκευές 5G αλλά και ολόκληρες νέες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου και του Project Archery wearable display. Το Project Archery είναι μια wearable οθόνη που εισάγει την κινηματογραφική εμπειρία προβολής 100 ιντσών σε μια συσκευή περίπου στο μέγεθος των περισσότερων γυαλιών ηλίου.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο η TCL Communications θα έχει επιπλέον νέα για συσκευές με foldable concept οθόνη, με το πρώτο εμπορικό λανσάρισμα να εκτιμάται για το 2020.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι, μαζί με τις αδελφές εταιρείες της TCL, προχωρούμε πέρα από την απλή κινητή και κοιτάζουμε μπροστά με μια ολοκληρωμένη μάρκα ηλεκτρονικών ειδών που υποστηρίζεται από ένα ολόκληρο οικοσύστημα συσκευών TCL» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Όλες αυτές οι νέες κινητές συσκευές TCL χρησιμοποιούν οθόνες από την αδελφή εταιρεία της TCL, CSOT, με το επερχόμενο smartphone της εταιρίας με την επωνυμία TCL που διαθέτει την οθόνη Dotch η οποία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Mobile World Congress 2019 στις αρχές του τρέχοντος έτους στη Βαρκελώνη. Τα νέα πτυσσόμενα smartphone concepts από την TCL θα εισαγάγουν επίσης το ολοκαίνουριο σύστημα ButterflyHinge για να συμπληρώσουν την ιδιόκτητη DragonHinge τεχνολογία της εταιρίας.

SMARTPHONES,IFA 2019,TCL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home