Νέες lifestyle οικιακές συσκευές παρουσίασε η Samsung στη CES 2020

Deasy @ 07.01.2020
Νέες lifestyle οικιακές συσκευές παρουσίασε η Samsung στη CES 2020

Η Samsung εισέρχεται όλο και περισσότερο στις οικιακές συσκευές, πέρα από τις ηλεκτρονικές που όλοι γνωρίζουμε, παρουσιάζοντας στο πλαίσιο της CES 2020 αρκετές ακόμα έξυπνες λύσεις για το σύγχρονο σπίτι, διευκολύνοντας τις καθημερινές εργασίες.

Όπως σημειώνει η επίσημη ανακοίνωση, οι νέες διευρυμένες προτάσεις της Samsung αντιστοιχούν στους νέους τρόπους με τους οποίους ζούμε στο σπίτι, το οποίο εκτός από ένα χώρο ξεκούρασης και χαλάρωσης μπορεί να είναι πλέον γραφείο, χώρος διασκέδασης, μέχρι και γυμναστήριο.

Ειδικότερα, τα νέα lifestyle προϊόντα της Samsung αποτελούνται από:

-  To καινοτόμο και όμορφα σχεδιασμένο ψυγείο Bespoke, που δημιουργεί μια εντελώς νέα κατηγορία προσαρμόσιμων οικιακών συσκευών. Μέσω της δημιουργικής χρήσης υλικών και χρωμάτων, ο χρήστης μπορεί να δώσει το δικό του στυλ στην κουζίνα του. Οι λειτουργίες του ψυγείου προσαρμόζονται με το Flex Zone, ένα τμήμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ψυγείο είτε ως καταψύκτης.

-  Το Portable Slim Double Induction διευκολύνει την προετοιμασία των γευμάτων οπουδήποτε στην κουζίνα ή ακόμα και σε άλλο δωμάτιο στο σπίτι. Με ισχύ και ακρίβεια, χρησιμοποιούνται δύο επαγωγικές εστίες για την παρασκευή φαγητού, η καθεμία με εννέα διαφορετικά επίπεδα ισχύος για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη. Οι εστίες μπορούν να λειτουργήσουν ξεχωριστά για τηγάνια και κατσαρόλες ή ως μια ενιαία, μεγαλύτερη επιφάνεια για το ψήσιμο ή το μαγείρεμα σε μεγαλύτερα σκεύη.

-  Τη σειρά ψυγείων Cube Refrigerator series της Samsung, στην οποία προστίθενται τρία νέα μοντέλα μικρών ψυγείων: Wine, Beer και Beauty. Αυτά τα αρθρωτά ψυγεία έρχονται σε μια ποικιλία κομψών χρωμάτων που ταιριάζουν απρόσκοπτα σε κάθε στυλ διακόσμησης. Ο μοναδικός, ολοκληρωμένος, προσαρμόσιμος σχεδιασμός τους, επιτρέπει την τοποθέτηση τους οπουδήποτε σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμα και στο υπνοδωμάτιο. Με μια ειδική τεχνολογία ψύξης, είναι αρκετά ήσυχα για άνετη τοποθέτηση σε χώρο ξεκούρασης.

-  Το Shoe Care System είναι η πρωτοποριακή καινοτομία της Samsung για την φροντίδα παπουτσιών στο σπίτι. Παρέχει μια εύκολη και βολική all-in-one λύση με δυνατότητα αφαίρεσης οσμής, υγρασίας και στεγνώματος παπουτσιών. Τα υποδήματα διαρκούν περισσότερο, φαίνονται καλύτερα και δίνουν μια πιο «φρέσκια» αίσθηση.

 

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,CES 2020,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home