Το Mobile World Congress μεταφέρεται τον Ιούνιο του 2021

Το Mobile World Congress μεταφέρεται τον Ιούνιο του 2021

Τέσσερις μήνες αργότερα θα πραγματοποιηθεί το επερχόμενο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, η μεγαλύτερη έκθεση παγκοσμίως για τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Την είδηση για την απόφαση της μετάθεσης έκανε γνωστή η ίδια η διοργανώτρια αρχή GSMA, με την αιτία να είναι προφανώς η ταχεία διασπορά της πανδημίας στο δεύτερο της κύμα. Έτσι, αν και εφόσον υπάρξει φρένο στην εξάπλωση του κορωνοϊού το επόμενο Mobile World Congress θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου του 2021, από τις 23-25 Φεβρουαρίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Υπενθυμίζεται ότι η αντίστοιχη διοργάνωση του 2020 ακυρώθηκε δεκαπέντε περίπου μέρες πριν την έναρξή της τον προηγούμενο Φεβρουάριο, αποτελώντας την πρώτη μεγάλη διεθνή έκθεση που έπεσε θύμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του GSMA στη διοργάνωση του 2021 το σύνολο σχεδόν των μεγάλων εταιρειών του κλάδου έχουν δηλώσει συμμετοχή. Ειδικότερα, σημείωσε ότι στην έκθεση θα συμμετέχουν οι 78 από τις 100 μεγαλύτερες εταιρείες στον ευρύτερο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, προσθέτοντας ότι φιλοδοξεί η αντιστοιχία αυτή να ξεπεράσει το 80% μέχρι την υλοποίηση της έκθεσης.

MOBILE WORLD CONGRESS,ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home