Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου έρχεται σε όλες τις οθόνες

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου έρχεται σε όλες τις οθόνες

Από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα χτυπάει στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ είναι μια διοργάνωση με αρκετές πρωτιές. Θα είναι η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί χειμωνιάτικη περίοδο, τουλάχιστον για το βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη μας, καθώς οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες που επικρατούν στη μικρή αλλά πολύ πλούσια χώρα της Μέσης Ανατολής έκαναν απαγορευτική τη διεξαγωγή του στις ημερομηνίες που είχαμε συνηθίσει στις προηγούμενες διοργανώσεις.

Για την Ελλάδα και τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σηματοδοτεί ακόμα μερικές πρωτιές. Είναι η πρώτη τέτοια διοργάνωση τα τηλεοπτικά δικαιώματα της οποίας ανήκουν σε ιδιωτικό κανάλι και είναι επίσης το πρώτο Μουντιάλ που θα μεταδοθεί -ένα μεγάλο μέρος του τουλάχιστον- μέσω μιας streaming πλατφόρμας. Ναι, μπορεί και στο παρελθόν να έχουν προηγηθεί και άλλες διοργανώσεις (όχι όμως με την αίγλη ενός Μουντιάλ) οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των οποίων έγιναν από συνδρομητικές πλατφόρμες. Από δορυφορικά όμως δίκτυα και όχι από streaming πλατφόρμες και τα πλεονεκτήματα που μπορούν αυτές να προσφέρουν. Video on demand, θέαση από κάθε συσκευή και οθόνη, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσει ο τηλεθεατής σ’ αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.

Το Μουντιάλ του Κατάρ έρχεται λοιπόν στην streaming πλατφόρμα του Ant1+ και στο ειδικό θεματικό κανάλι της (FIFA World Cup), στο οποίο θα μεταδοθούν περίπου οι μισοί αγώνες της διοργάνωσης, με τους υπόλοιπους να μεταδίδονται από το ελεύθερο κανάλι του ίδιου Ομίλου. Ολόκληρο το τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on demand μετά τη ζωντανή μετάδοση, για ετεροχρονισμένη θέαση στο Αnt1+. 

 

Ποδόσφαιρο σε ανάλυση Full HD

Στην πράξη όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι η παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων στο Κατάρ είναι δυνατή όχι μόνο από τηλεοράσεις, αλλά και από κάθε άλλη φορητή συσκευή (smartphone, tablet, laptop) έχουμε στη διάθεσή μας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, το σύνολο των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μεταδοθούν σε ανάλυση full HD, δηλαδή στα 1080p, με τη συγκεκριμένη ανάλυση να εκτιμάται ότι αποτελεί την ιδανική σε σχέση και με τα δίκτυα (σταθερά ή κινητά) για μια απρόσκοπτη εμπειρία θέασης.

Το θέαμα από τα γήπεδα του Κατάρ θα συνδυαστεί και με πλούσιο υλικό από την ιστορία της διοργάνωσης, την παρουσίαση των ομάδων, θεματικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, αλλά και live αναμεταδόσεις με highlights και αναλύσεις.

 

Συνεργασία Ant1 με Cosmote TV

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ολοκληρωμένη κάλυψη της διοργάνωσης ο Ant1 έχει προχωρήσει σε μια διευρυμένη συνεργασία με την Cosmote TV. Τόσο σε επίπεδο δημοσιογραφικής ομάδας, όσο και σε επίπεδο παραγωγών εκπομπών και μεταδόσεων, η οποία θα πραγματοποιείται από τα στούντιο της Cosmote TV.

ANT1,ANT1 PLUS,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home