Νέα σειρά Odyssey Gaming Monitor από τη Samsung

Νέα σειρά Odyssey Gaming Monitor από τη Samsung

Τη νέα σειρά οθονών, που έχει υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου για gamers, με κυρτό σχεδιασμό και κορυφαίες λειτουργίες απόδοσης, παρουσίασε στην CES 2020 η Samsung.

H σειρά οθονών για gaming, Odyssey, περιλαμβάνει την κορυφαία οθόνη 49 ιντσών G9 καθώς και τη G7 -διαθέσιμη σε 32 και 27 ίντσες οι πρώτες με εξαιρετική κυρτότητα 1000R υψηλής απόδοσης, και εκπληκτική ποιότητα εικόνας QLED.

G9: Η G9 είναι η πρώτη Dual Quad High-Definition (DQHD; 5120x1440 ανάλυση) gaming οθόνη στον κόσμο, που διαθέτει τον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 240Hz, 1ms χρόνο απόκρισης, 32:9 αναλογία οθόνης, εκπληκτική κυρτότητα 1000R, και μέγιστη φωτεινότητα που φτάνει τα 1000 cd/m2. Η οθόνη διαθέτει τεχνολογία Quantum dot, η οποία σε συνδυασμό με ένα HDR1000 VA panel, παράγει ρεαλιστικά χρώματα, που μοιάζουν με αληθινά. Ο συνδυασμός γρήγορου χρόνου απόκρισης και ρυθμού ανανέωσης, μαζί με την πρωτοποριακή κυρτότητα 1000R, εξαλείφουν τους περισπασμούς και τον χρόνο καθυστέρησης, δημιουργώντας εξαιρετικά ομαλές μεταβάσεις οθόνης, για κρίσιμες στιγμές gaming, όπου ένα δευτερόλεπτο κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε νίκη ή ήττα.

Η οθόνη G9 έχει εντυπωσιακό, νέο σχεδιασμό με λεία λευκή πίσω όψη και φουτουριστικό infinity πυρήνα φωτισμού στο πίσω μέρος, που περιλαμβάνει 52 χρώματα και 5 επιλογές φωτισμού. Ο σχεδιασμός και τα εφέ φωτισμού ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και ενισχύουν κάθε gaming εξοπλισμό.

G7: Οι gamers θα εκτιμήσουν το γεγονός πως η οθόνη G7 διαθέτει τον ίδιο γρήγορο χρόνο απόκρισης και ρυθμό ανανέωσης, την κυρτότητα και τη συνολική απόδοση της G9, σε μικρότερα μοντέλα 32’’ και 27’’. Η Quad-High Definition (QHD; 2560x1440 ανάλυση) του G7, η 16:9 αναλογία οθόνης και το HDR600 VA panel συμπληρώνονται από μέγιστη φωτεινότητα 600 cd/m2. Επιπρόσθετα, η QLED οθόνη του G7 με τεχνολογία Quantum dot παρέχει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος αναπαραγωγής χρωμάτων, με υψηλή ακρίβεια, που παραμένουν ευκρινή και ρεαλιστικά ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού. 

Η οθόνη G7 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με ένα κομψό, ματ μαύρο εξωτερικό και πυρήνα εναλλαγής φωτισμού στο πίσω μέρος που μπορεί να παραμείνει σταθερό ή να χαμηλώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των gamers. Ακόμα, η G7 φέρει επιπρόσθετα δυναμικά σχήματα και φωτισμό στα μπροστινά πλαίσια της οθόνης.

MONITOR,GAMING,CES 2020,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home