Εκπτώσεις στα καταστήματα Wind

Εκπτώσεις στα καταστήματα Wind

Τιμές χαμηλότερες έως και 50% υπόσχονται για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις τα καταστήματα Wind, φυσικά και ηλεκτρονικά, με τη γκάμα των προϊόντων να περιορίζεται σε smartphones, tablets και αξεσουάρ. Οι μειωμένες τιμές στα smartphones φθάνουν κατά κύριο λόγο τα επίπεδα του 20%, με τις πιο ξεχωριστές περιπτώσεις να είναι εκείνες των Huawei P20 και P20 Pro αλλά και Samsung Galaxy S9 και S9+, όπου το όφελος του καταναλωτή κυμαίνεται μεταξύ 160 και 180 ευρώ. Οι προσφορές των καταστημάτων περιλαμβάνουν προϊόντα από το σύνολο των κατασκευαστών, ακόμα και της Apple (βεβαίως λόγω της πολιτικής της αμερικάνικης εταιρείας που δεν είναι φιλική με τον θεσμό των εκπτώσεων, η προσφορά της Wind περιορίζεται μόνο στο iPhone 6).

Τα αξεσουάρ με μειωμένες τιμές περιλαμβάνουν ακόμα και εκείνα που λόγω καλοκαιριού έχουν υψηλή ζήτηση, όπως τα Bluetooth ηχεία ή οι θήκες προστασίας ή ακόμα και τα powerbanks. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι με επιλεγμένες αγορές smartphone αξίας άνω των 100 ευρώ η εταιρεία προσφέρει κάποιο δώρο από τις παραπάνω κατηγορίες, ενώ για αγορές που ξεπερνούν τα 400 ευρώ το δώρο είναι μια καλοκαιρινή τσάντα με αξεσουάρ αρχικής αξίας 94,80 ευρώ.

Οι προσφορές των καταστημάτων για την καλοκαιρινή περίοδο περιλαμβάνουν δυνατότητα πληρωμής με έως και 48 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών (ανάλογα με το ύψος των αγορών), ενώ όσοι κάνουν τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα yellow, κερδίζουν 10% της συναλλαγής τους σε yellows.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,WIND,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home