Εκπτώσεις στα καταστήματα Πλαίσιο

Εκπτώσεις στα καταστήματα Πλαίσιο

H πρώτη προωθητική σελίδα των εκπτώσεων της αλυσίδας Πλαίσιο μας δίνει μια καλή βάση για τις προσφορές που μπορεί να βρει ο καταναλωτής στα φυσικά καταστήματά της αλλά και το ηλεκτρονικό. Όπως λοιπόν αναφέρει, το σύνολο των προϊόντων που προσφέρονται με έκπτωση ξεπερνάει τα 1.200. 

-  Στα smartphones, η μεγαλύτερη μείωση τιμών φθάνει τα 180 ευρώ για το Huawei P20 Pro, ενώ πολύ κοντά ακολουθεί το Samsung Galaxy S9+ (160 ευρώ το όφελος)

-  Στις τηλεοράσεις, το μεγαλύτερο όφελος φθάνει τα 1100 ευρώ, όμως η μέση μείωση τιμής για τα πιο προσιτά επίπεδα π.χ. των 1000 ευρώ (όπως διαμορφώνονται τώρα οι τιμές) κυμαίνεται κατά βάση μεταξύ 200-250 ευρώ.

-  Στα laptops οι προσφορές φθάνουν και μέχρι τα 900 ευρώ (για το ΗΡ Omen X17) με τη μέση μείωση να κυμαίνεται μεταξύ 100-300 ευρώ όταν αναφερόμαστε σε προϊόντα πιο προσιτής αξίας.

-  Στις φωτογραφικές μηχανές η μεγαλύτερη μείωση τιμής είναι εκείνη για το πακέτο της Nikon D500 με φακό 16-80mm (700 ευρώ όφελος).

Ειδική αναφορά αξίζει να κάνουμε και στα προϊόντα γραφείου, ένα σημείο στο οποίο διαφοροποιείται το Πλαίσιο από τις άλλες αλυσίδες, όπου οι εκπτώσεις πλησιάζουν ακόμα και το 40%. Αντίστοιχα, ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί από σημαντικές εκπτώσεις για εκτυπωτές (30%), παιχνίδια (50%) αλλά και wearables (έως 100 ευρώ). Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σύνολο των προϊόντων της ομπρέλας Turbo-X (ανεξαρτήτως κατηγορίας) συνοδεύονται επίσης από σημαντικές εκπτώσεις.

Τέλος, μέχρι τις 18 Ιουλίου ισχύει πρόγραμμα 20% επιστροφής χρημάτων σε αγορές smartphones, laptops και tablets.

To σύνολο των καλοκαιρινών εκπτώσεων του Πλαισίου μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΠΛΑΙΣΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home