Μοναδική εμπειρία θέασης υπόσχονται οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG

Μοναδική εμπειρία θέασης υπόσχονται οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG

Ούτε 1, ούτε 2 αλλά 14 νέα OLED μοντέλα παρουσίασε στο πλαίσιο της CES 2020 η LG. Οι νέες τηλεοράσεις της LG περιλαμβάνουν τρεις 4K Ultra HD της σειράς GX Gallery, 88 και 77 ιντσών, Real 8K μοντέλα και ένα ολοκαίνουργιο μέγεθος οθόνης OLED - 48 ιντσών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι νέες OLED τηλεοράσεις της LG και οι νέες LCD NanoCell 8K και 4K τηλεοράσεις που παρουσιάστηκαν στην CES 2020, «έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας και καινοτόμο σχεδιασμό, με αναβαθμισμένες λειτουργίες και τεχνητή νοημοσύνη, προβάλλοντας ταινίες, αθλητικά και βιντεοπαιχνίδια που ξεπερνούν κάθε φαντασία».   

Στην ‘καρδιά’ των 8K και 4K OLED και 8K NanoCell τηλεοράσεων της LG λειτουργεί ο νέος επεξεργαστής α (Alpha) 9 Gen 3 AI. Ο συγκεκριμένος προηγμένος επεξεργαστής αξιοποιεί αναβαθμισμένους αλγόριθμους βαθιάς εκμάθησης για τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας της LG και την ενεργοποίηση πλήθους εξειδικευμένων λειτουργιών για διάφορα είδη περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, παιχνιδιών και αθλητικών, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία των χρηστών.

Η ολοκαίνουργια σειρά Gallery διακρίνεται για τη μίνιμαλ σχεδίασή της, με εξαιρετικά μικρό πάχος (20 χιλιοστά) και ταιριάζει σε κάθε τοίχο, ανεξάρτητα από τον περιβάλλοντα χώρο ή από το αν είναι σε λειτουργία.

Μοντέλο της σειράς τηλεοράσεων Gallery της LG.

Τα μοντέλα LG OLED ZX Real 8K 2020 πληρούν στο μέγιστο βαθμό τις αυστηρές απαιτήσεις που ορίζει η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA) για τις τηλεοράσεις 8K Ultra HD. Τα OLED μοντέλα της LG των 88 και 77 ιντσών πληρούν επίσης τα κριτήρια μέτρησης που συνιστώνται από τη Διεθνή Επιτροπή για την Μετρολογία Οθόνης και είναι μεταξύ των πρώτων που κατακτούν το νέο λογότυπο CTA 8K Ultra HD.  

Για το 2020, η LG προσφέρει νέες εκδόσεις των δύο δημοφιλών σειρών 4K UHD (μοντέλα CX, BX) 77, 65 και 55 ιντσών και φέρνει επίσης την ασύγκριτη ποιότητα εικόνας της LG OLED TV σε ένα ολοκαίνουργιο μέγεθος οθόνης - 48 ιντσών. Αυτό το 4K UHD μοντέλο (OLED48CX) αναπαράγει ακόμη καλύτερη ποιότητα εικόνας με 8 εκατομμύρια pixels σε μια οθόνη 48 ιντσών, που –σύμφωνα με την ανακοίνωση- συγκρίνεται με εκείνη μιας 8Κ τηλεόρασης 96 ιντσών.

Η σειρά LG NanoCell τηλεοράσεων για το 2020 διακρίνεται από έξι Real 8K μοντέλα (75 και 65 ιντσών των σειρών Nano99, Nano97 και Nano95), τα οποία πληρούν τα αυστηρά κριτήρια που απαιτούνται για την απόκτηση του επίσημου λογοτύπου 8K UHD της CTA.

Σύμφωνα με την LG, τα σημεία υπεροχής των νέων τηλεοράσεών της περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά, όπως ο συνδυασμός της τεχνολογίας OLED με τα αυτοφωτιζόμενα pixels και το απόλυτο μαύρο με την υποστήριξη του Dolby Vision IQ και του νέου UHD Alliance Filmmaker Mode, προσφέροντας κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι.

Στην βραβευμένη πλατφόρμα webOS smart TV της LG θα προστεθεί μέσα στη χρονιά και η  νέα εφαρμογή Apple TV, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα κανάλια Apple TV+ και Apple TV καθώς και να αποκτήσουν πρόσβαση στη βιντεοθήκη της iTunes και να αγοράσουν ή να νοικιάσουν περισσότερες από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι νέες τηλεοράσεις, σύμφωνα με την LG, είναι ιδανικές για απαιτητικούς gamers, προσφέροντας συμβατότητα NVIDIA G-SYNC, όπως επίσης και λειτουργία HGiG για όσους ενδιαφέρονται για HDR Gaming.

CES 2020,OLED TV,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home