Αναπνευστήρες κατασκευάζει η Tesla, χειρουργικές μάσκες η Razer

Deasy @ 20.03.2020
Αναπνευστήρες κατασκευάζει η Tesla, χειρουργικές μάσκες η Razer

Δύο μεγάλες εταιρείες, η μία από το χώρο της αυτοκίνησης και όχι μόνο και η άλλη από το χώρο του gaming αλλάζουν τις γραμμές παραγωγής τους, προκειμένου να συνεισφέρουν όπως μπορούν στην καταπολέμηση του κορωνοϊού. Ο λόγος για τις Tesla και Razer, οι οποίες έκαναν γνωστό ότι στρέφονται στην κατασκευή υγειονομικού εξοπλισμού.

Ειδικότερα, η Tesla, μέσω του επικεφαλής της, Elon Musk έκανε γνωστό ότι στρέφεται στην κατασκευή αναπνευστήρων, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί έλλειψη στα αμερικανικά νοσοκομεία για τις ανάγκες των ασθενών από τον κορωνοϊό. Ο Elon Musk μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter είχε κάνει ήδη από προχθές γνωστή την πρόθεσή του να βοηθήσει σ’ αυτό το πεδίο και χθες επανήλθε με νέα μηνύματα, στα οποία ανέφερε ότι οι γραμμές παραγωγής της εταιρείας είναι έτοιμες για αυτή τη στροφή.

Από την άλλη πλευρά, η κινεζική Razer ανακοίνωσε ότι προχωράει στην παύση της κατασκευής των συσκευών για τις οποίες είναι γνωστή στο ευρύ κοινό, με τη γραμμή παραγωγής της να στρέφεται στην κατασκευή χειρουργικών μασκών, που είναι απαραίτητες για τις χώρες που πλήττονται από την πανδημία. Ο επικεφαλής της σημείωσε ότι οι γραμμές παραγωγής εργάζονται ήδη σε 24ωρες βάρδιες για να μπορέσουν να κατασκευάσουν όσο το δυνατό νωρίτερα έως και 1 εκατομμύριο τέτοιες μάσκες και εν συνεχεία να τις δωρίσουν στις υγειονομικές αρχές των χωρών αυτών.

TESLA,RAZER,ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home