Εκπτώσεις στα καταστήματα Γερμανός

Εκπτώσεις στα καταστήματα Γερμανός

Τα καταστήματα Γερμανός προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στο σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών που διατίθενται από τα φυσικά καταστήματα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας. Το προϊοντικό εύρος βέβαια είναι περιορισμένο, μη φτάνοντας τα επίπεδα των αλυσίδων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, που διαθέτουν πολύ μεγαλύτερους χώρους. Έτσι στο Γερμανό θα βρείτε προϊόντα που σχετίζονται άμεσα ή και έμμεσα με την εμπορική δραστηριότητα της Cosmote. Smartphones, tablets, αξεσουάρ, τηλεόραση, εικόνα και ήχος, σταθερή τηλεφωνία, πληροφορική, smart gadgets, gaming και mobile internet αποτελούν τις διαθέσιμες κατηγορίες των καταστημάτων.

Ενδεικτικά, στα smartphones οι εκπτώσεις φθάνουν μέχρι και τα επίπεδα των 276 ευρώ, όπως μπορούμε να δούμε στην περίπτωση του Samsung Galaxy S8+ (από 845 στα 569 ευρώ), ενώ σε άλλα ακριβά μοντέλα της αγοράς μπορούμε να βρούμε μειωμένες τιμές έως και 180 ευρώ. Στα tablets οι μέγιστες εκπτώσεις είναι μέχρι 70 ευρώ, ενώ στα smart gadgets πιστεύουμε ότι ξεχωρίζει η προσφορά του Smartwatch GARMIN Forerunner 15 S που από τα 129 ευρώ πέφτει στα 29,9, ενώ 100 ευρώ φθηνότερη είναι και η 3η γενιά τoυ Apple Watch. Στις τηλεοράσεις και παρά το γεγονός ότι η Γερμανός δεν διαθέτει τον όγκο άλλων καταστημάτων οι πιο ενδιαφέρουσες εκπτώσεις παρατηρούνται στις μεγάλες ίντσες, όπου μπορούμε να δούμε μειώσεις τιμών ακόμα και κατά 600-700 ευρώ., ενώ και στο gaming μπορείτε να βρείτε τίτλους παιχνιδιών με την τιμή τους να είναι μειωμένη κατά 40-45%.

Πέρα από τις μειώσεις τιμών των προϊόντων κατά την περίοδο εκπτώσεων, η αλυσίδα προσφέρει πρόγραμμα αγοράς με έως και 36 άτοκες δόσεις (ανάλογα με το ύψος των αγορών), δωρεάν παράδοση προϊόντος (αγορές άνω των 85 ευρώ) αλλά και δωρεάν επιστροφή.

Το σύνολο των εκπτώσεων της αλυσίδας μπορείτε να τις βρείτε εδώ

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home