Αποκαλύφθηκε το Honor Magic 2 στην IFA

Επίσημο λανσάρισμα μέσα στον Οκτώβριο.

Deasy @ 05.09.2018
Αποκαλύφθηκε το Honor Magic 2 στην IFA
Ο πρόεδρος της Honor μάλλον δεν κρατιόταν και ήθελε να μοιραστεί τα νέα με τους δημοσιογράφους που έσπευσαν στη συνέντευξη Τύπου της εταιρείας στην IFA για το λανσάρισμα του Honor Play. Έτσι λοιπόν και μολονότι δεν ήταν στο επίσημο πρόγραμμα, ο πρόεδρος της Honor προχώρησε σε μια απρόσμενη κίνηση, αποκαλύπτοντας και το Honor Magic 2, το επίσημο λανσάρισμα του οποίου είναι προγραμματισμένο για το τελευταίο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.

Η ιδιαιτερότητα του Honor Magic 2 έγκειται στην έξυπνη λειτουργία Magic Slide, με την οποία η κινέζικη εταιρεία εξασφαλίζει αληθινή full view οθόνη, χωρίς να θυσιάζει τις φωτογραφικές δυνατότητες. Το slide της συσκευής της οθόνης αποκαλύπτει την κρυμμένη μπροστινή κάμερα και ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία της.

Επιπλέον, το Honor Magic 2 θα είναι το πρώτο smartphone της Honor που θα ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Kirin 980, που παρουσίασε η Huawei επίσης στην IFA.

Επίσης, το Magic 2 έρχεται με το 40W Magic Charge για βέλτιστη φόρτιση. Για λόγους ασφάλειας, υπάρχουν 15 στρώματα προστασίας ενσωματωμένα στο smartphone. Το κινητό μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα την μπαταρία, το καλώδιο και τον φορτιστή και μόνο όταν και τα 3 μέρη θεωρούνται ασφαλή, επιτρέπει τη λειτουργεία του Super Charger.

Λεπτομέρειες για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή του Honor Magic 2 δεν έγιναν γνωστές.

HONOR MAGIC 2,SMARTPHONES,IFA 2018,HONOR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home