Εκπτώσεις στα καταστήματα Public

Εκπτώσεις στα καταστήματα Public

Σημαντικά οφέλη προσφέρει η αλυσίδα Public στους καταναλωτές που θα τα επισκεφθούν, ιδιαίτερα σε κατηγορίες προϊόντων, όπου τα καταστήματα διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό. Έτσι λοιπόν, εκτός από αγορές ηλεκτρονικών προϊόντων, υπάρχουν και καλές ευκαιρίες σε προϊόντα άκρως καλοκαιρινού χαρακτήρα, όπως τα βιβλία ή τα είδη ταξιδιού, camping κ.α.

Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από το site οι εκπτώσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία φθάνουν ακόμα και τα επίπεδα του 65%, με τον όγκο των προϊόντων να είναι πολύ μεγάλος, μετά την μετατροπή του public.gr σε marketplace. Αντίστοιχα, λόγω της συγκεκριμένης αλλαγής, υπάρχουν προσφορές και σε fitness προϊόντα, όπως σανίδες SUP ή ακόμα και γυαλιά ηλίου, αποκλειστικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας.  

Στα smartphones οι εκπτώσεις φθάνουν το 29% (Samsung Galaxy A5 2017), στα laptops τo 35% (Asus ROG Strix 17.3), στις τηλεοράσεις το 37% (Samsung 43" Full HD Smart TV) και στις φωτογραφικές το 33% (Nikon 1 J5 10-30mm). Εξίσου σημαντικές μειώσεις τιμών διαπιστώνουμε και στην κατηγορία του ήχου με αρκετές προτάσεις να προσφέρονται με έκπτωση πάνω από 30%, όπως επίσης και στα περιφερειακά αλλά και τα gadgets, όπου π.χ. θα βρείτε τιμές μειωμένες ακόμα και κατά 30%. Για τους φίλους του gaming, τα Public προσφέρουν εκπτώσεις έως και 49% σε προϊόντα (π.χ. ακουστικά) αλλά και bundles προϊόντων σε μειωμένες τιμές (π.χ. καρέκλα με ακουστικά).

Οι εκπτώσεις στα Public συνοδεύονται και από υπηρεσία δωρεάν παράδοσης (ανάλογα με την κατηγορία προϊόντος) ή άτοκες δόσεις με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (ο αριθμός των δόσεων είναι ανάλογος της αξίας αγοράς των προϊόντων).

To σύνολο των εκπτώσεων των καταστημάτων Public μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,PUBLIC,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home