Πρεμιέρα για το devolo Magic στην IFA

Πρεμιέρα για το devolo Magic στην IFA

Μεγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη σταθερότητα και μεγαλύτερη εμβέλεια και ακτίνα δράσης υπόσχεται η νέα σειρά προϊόντων devolo Magic, που σύμφωνα με την devolo αποτελεί το νέο πρότυπο στον τομέα της οικιακής δικτύωσης.

H νέα σειρά προϊόντων της devolo θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στην IFA με δύο μοντέλα, το Magic 1 και το Magic 2 που θα είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις LAN και WiFi. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι νέοι προσαρμογείς παρέχουν ταχύτητες δεδομένωνς έως και 2.400 Mbps, καθιστώντας τα ως τα γρηγορότερα προϊόντα Powerline στην αγορά, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης για όλες τις σύγχρονες εφαρμογές πολυμέσων.

Στη σειρά devolo Magic η εταιρεία χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τη δεύτερη γενιά chips G.hn, που παρέχουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις και σημαντική βελτίωση σε σταθερότητα και εμβέλεια. Οι νέοι προσαρμογείς devolo Magic μπορούν να διαχειριστούν γραμμές ρεύματος μήκους έως και 500 μέτρων, επιτρέποντας εύκολα τη μετατροπή οποιασδήποτε πρίζας σε σημείο πρόσβασης Internet υψηλής ταχύτητας.

Όλοι οι ασύρματοι προσαρμογείς της σειράς Magic προσφέρουν υψηλού επιπέδου Mesh-WiFi και είναι εξοπλισμένοι με εντελώς νέες και βελτιωμένες λειτουργίες WiFi. Η λειτουργία “Fast Roaming" εξασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients, όπως τα smartphones και τα tablets, είναι πάντα συνδεδεμένα στο ισχυρότερο σημείο ασύρματης πρόσβασης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι άνθρωποι μετακινούνται από δωμάτιο σε δωμάτιο με τις φορητές συσκευές τους. Το "ConfigSync" επιτρέπει την εύκολη μεταφορά των δεδομένων WiFi configuration του routerσε όλα τα WiFi access points (single SSID). Επιπλέον, η νέα λειτουργία "Airtime Fairness" εξυπηρετεί και WiFi clients υψηλότερης ταχύτητας με προτεραιότητα. Ακόμα, με τη νέα τεχνολογία παλαιότερες συσκευές WiFi οι οποίες ενδέχεται να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για μια λήψη δεν στέκονται εμπόδιο στις σύγχρονες. Το ενσωματωμένο σύστημα "Band Steering" διασφαλίζει ότι όλοι οι WiFi clients έχουν εκχωρηθεί αυτόματα στο καλύτερο ασύρματο κανάλι και τη βέλτιστη συχνότητα. Το devolo Magic καθιστά αυτόματα διαθέσιμες για τους χρήστες του, όλες τις λειτουργίες του Mesh-WiFi.

Τέλος, σύμφωνα με τη devolo η εγκατάσταση των προσαρμογέων devolo Magic είναι πιο εύκολη από ποτέ, αφού δύο λεπτά μετά τη σύνδεση του πρώτου προσαρμογέα όλοι οι άλλοι προσαρμογείς συνδέονται αυτόματα, χωρίς την επέμβαση του χρήστη.

IFA 2018,DEVOLO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home