Εκπτώσεις στα καταστήματα Media Markt

Εκπτώσεις στα καταστήματα Media Markt

Σύμφωνα με το site της Media Markt ο αριθμός των προϊόντων που προσφέρονται με έκπτωση ξεπερνούν τα 1.330, με τη μεγαλύτερη μείωση τιμής να εντοπίζεται σε μία τηλεόραση της LG 86 ιντσών, όπου το όφελος φθάνει τα 2.000 ευρώ.

Χάρη στην τεράστια προϊοντική γκάμα των καταστημάτων οι επιλογές του καταναλωτή είναι πραγματικά πάρα πολλές. Στις οικιακές συσκευές η μέση μείωση τιμών στα προσιτά επίπεδα των 500-700 ευρώ κυμαίνεται στα 100-150 ευρώ, ενώ λίγο χαμηλότερη είναι και η μέση μείωση της τιμής στα κλιματιστικά (20 συνολικά παρέχονται με έκπτωση). Σημαντικός είναι επίσης ο αριθμός των φορητών υπολογιστών που προσφέρονται με έκπτωση, όπου μπορούμε να βρούμε μειωμένες τιμές έως και 750 ευρώ, ενώ μία μείωση τιμής της τάξης των 200 ευρώ είναι περίπου ο κανόνας για τα laptops που προσφέρονται στην τιμή των 1.000 ευρώ και λίγο πιο κάτω. Εξίσου μεγάλος είναι και ο αριθμός των φωτογραφικών μηχανών-καμερών που παρέχονται με έκπτωση, προσφέροντας τουλάχιστον μία επιλογή ακόμα και στην πιο μικρή υποκατηγορία. Ακόμα περισσότερες είναι και οι συσκευές με μειωμένες τιμές (184) σε είδη σπιτιού και μικροσυσκευές.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, smartphones, smart gadgets, gaming κ.α. οι εκπτώσεις δεν διαφέρουν με εκείνες που συναντάμε στις υπόλοιπες αλυσίδες, είτε ως προς τον αριθμό των προϊόντων είτε ως προς τη μείωση τιμών.

Οι εκπτώσεις συνοδεύονται και από υπηρεσίες, όπως η δωρεάν παράδοση, οι άτοκες δόσεις, η επιστροφή προϊόντος (μέχρι 28 ημέρες).

Το σύνολο των εκπτώσεων στη Media Markt μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,MEDIA MARKT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home