Νέο Huawei P30 Pro με Android 10

Νέο Huawei P30 Pro με Android 10

Στο facelift της ναυαρχίδας της, Ρ30 Pro, προχώρησε η Huawei, η οποία παρουσίασε στο πλαίσιο της IFA μια νέα έκδοση του κορυφαίου της smartphone. Πρόκειται για ένα έξυπνο τρικ της κινεζικής εταιρείας, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει μια νέα συσκευή που θα έχει όλα τα οφέλη του Android, ακόμα και την τελευταία έκδοσή του, αλλά και όλο το οικοσύστημα εφαρμογών της Google, παρακάμπτοντας τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από την αμερικανική κυβέρνηση.

Το νέο Huawei P30 Pro ξεχωρίζει από την προηγούμενη έκδοση χάρη στο φινίρισμα της πλάτης, που «σπάει» πλέον σε δύο διαφορετικούς χρωματικούς τόνους: glossy μέχρι και λίγο κάτω από το πολλαπλό σύστημα κάμερας και ματ από εκεί και κάτω. Το hardware του νέου P30 Pro παραμένει ίδιο με εκείνο της προηγούμενης έκδοσης, με την κινεζική εταιρεία να μην προχωράει ούτε και στην ενσωμάτωση του νέου επεξεργαστή Kirin 990, που επίσης παρουσιάστηκε στην IFA. Αντιθέτως, αλλαγές έχουμε στο software, όπου το νέο smartphone έρχεται με Android 10 αλλά και το EMUI 10.

Όπως επίσης επιβεβαιώθηκε στην IFA, το Huawei Mate 30, που θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο δεν θα έχει πρόσβαση στις εφαρμογές της Google, όπως επίσης και στο κατάστημα εφαρμογών Play Store.

HUAWEI P30 PRO,SMARTPHONES,ANDROID,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home