Νέα γενιά για το Huawei Matebook X Pro

Deasy @ 26.02.2019
Νέα γενιά για το Huawei Matebook X Pro

Την παράδοση που την θέλει να παρουσιάζει στο πλαίσιο του Mobile World Congress την αναβάθμιση της σειράς φορητών υπολογιστών Matebook X Pro τήρησε και φέτος η Huawei.

Το νέο μοντέλο διατηρεί πανομοιότυπο σχεδιασμό και υλικά με τον προκάτοχό του και εφοδιάζεται με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επεξεργαστές Core i7-8565U και Core i5-8265U της Intel, κάρτες γραφικών της Nvidia, GeForce MX150 ή GeForce MX250 με 2GB μνήμης GDDR5 και δυνατότητα επιλογής μεταξύ 8GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου ή  16GB/1TB.

Η οθόνη του Matebook X Pro έχει διαγώνιο 13,9 ίντσες, προσφέροντας ανάλυση 3000x2000 pixels, μέγιστη φωτεινότητα 450nits και λόγο αντίθεσης 1500:1. Τέλος, σε επίπεδο συνδεσιμότητας προσφέρει θύρες  USB-C/ Thunderbolt 3, δύο USB-C και μία USB 3.0, ενώ υπάρχει και αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλήκτρο ενεργοποίησης.

Με το νέο Huawei Matebook X Pro έρχεται και η αναβαθμισμένη υπηρεσία Huawei Share, η οποία επιτρέπει πλήθος δυνατοτήτων μεταφοράς δεδομένων από (και προς) τα smartphones της Huawei, με ένα άγγιγμα των δύο συσκευών. Μεταξύ άλλων, ο χρήστης ακουμπώντας το smartphone στο laptop μπορεί να μεταφέρει μία ή περισσότερες φωτογραφίας, να πάρει screenshot από την οθόνη του laptop στην οθόνη του κινητού, να αντιγράψει κείμενο ή να κάνει screen recording.

To κόστος του Huawei Matebook X Pro ξεκινάει από 1599 ευρώ και φθάνει έως τα 1999 ευρώ, ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα επιλέξει ο χρήστης.

HUAWEI MATEBOOK X PRO,LAPTOP,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home