Νέα προϊόντα στην ultra-premium σειρά LG Signature

Deasy @ 28.08.2018
Νέα προϊόντα στην ultra-premium σειρά LG Signature

H επιτυχία και η αποδοχή που έχει γνωρίσει η σειρά προϊόντων LG Signature οδηγεί μάλλον την LG Electronics στον εμπλουτισμό της με νέα μοντέλα, από άλλες κατηγορίες, όπως ο συντηρητής κρασιών, το στεγνωτήριο ρούχων και ο ψυγειοκαταψύκτης. Προϊόντα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους τις επόμενες ημέρες στην έκθεση IFA στο Βερολίνο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο LG Signature συντηρητής κρασιών, με τον κομψό μεταλλικό σκελετό, έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης 65 φιαλών, ενώ διαθέτει πολλές καινοτόμες τεχνολογίες όπως η λειτουργία Multi Temperature Control που δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης για διαφορετικούς τύπου κρασιού. Η λειτουργία Automatic Lift που διαθέτει η πόρτα του συντηρητή κρασιών επιτρέπει στον χρήστη, με το πάτημα ενός κουμπιού, να έχει εύκολη πρόσβαση στα κρασιά που βρίσκονται τοποθετημένα μέσα. Επίσης, ο συντηρητής κρασιών διαθέτει αναγνώριση φωνής για το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας, ενώ με τη λειτουργία Knock-On, ο χρήστης μπορεί να δει μέσα από το σκούρο γυαλί χωρίς να χρειάζεται ανοίξει την πόρτα, προστατεύοντας έτσι τα κρασιά από το ηλιακό φως και τη δημιουργία ανεπιθύμητων διακυμάνσεων της θερμοκρασίας.

Φέτος, για πρώτη φορά, η ίδια σειρά θα διαθέτει και ένα high-end στεγνωτήριο ρούχων, χωρητικότητας 10 κιλών, που μπορεί να ανιχνεύσει τον όγκο των ρούχων μέσα στον κάδο και να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις χωρίς καμία παρέμβαση από τον χρήστη. Η λειτουργία άμεσου στεγνώματος συμπληρώνεται από την προηγμένη τεχνολογία Condenser Automatic Cleansing System που χρησιμοποιεί νερό για την απομάκρυνση των χνουδιών, επιτρέποντας στο στεγνωτήριο να λειτουργεί συνεχώς σε μέγιστη αποδοτικότητα.

Ο νέος LG Signature ψυγειοκαταψύκτης διαθέτει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες όπως το Automatic Lift που ανυψώνει το συρτάρι στο επίπεδο των ματιών για ευκολότερη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Η βελτιωμένη λειτουργία Auto Door Open αναγνωρίζει όταν πλησιάζει ένα άτομο και αυτόματα ανοίγει την πόρτα στο διπλάσιο πλάτος από πριν, το οποίο προσφέρει μεγάλη ευκολία στον χρήστη όταν τα χέρια του είναι γεμάτα με ψώνια.

ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ,LG SIGNATURE,IFA 2018,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home