Πρώτες εικόνες από το περιβάλλον του Playstation 4

Deasy @ 28.02.2013

Κομμάτι, κομμάτι θα βλέπουμε όπως φαίνεται το Playstation 4 μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από τη Sony. Πριν από μερικές ημέρες είδαμε το τηλεχειριστήριό του, σήμερα ήρθε η ώρα για τις πρώτες εικόνες από το νέο περιβάλλον χρήσης που θα προσφέρει.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, το πρωτοποριακό UI του PS4 διευκολύνει την πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες του συστήματος, προσφέροντας παράλληλα αναρίθμητες δυνατότητες και ευκολίες. Στο φιλικό και εύχρηστο μενού, ο χρήστης μπορεί να δει συγκεντρωμένα όλα του τα "επιτεύγματα", τα trophies, τη λίστα φίλων και την πρόσφατη δραστηριότητά του, ενώ πανεύκολη είναι η πρόσβαση στα αντίστοιχα στοιχεία που μοιράζονται οι φίλοι του.

Στα screenshots εμφανίζεται, επίσης, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να μοιραστεί ο χρήστης τις επιτυχίες του στα παιχνίδια, ενώ παράλληλα είναι εφικτή και η δυνατότητα να μοιραστεί με τους φίλους του screenshots και video clips που ο ίδιος επιλέγει, ενώ παίζει.

Επιπλέον, μπορεί να μεταδώσει το gameplay σε πραγματικό χρόνο, συνομιλώντας παράλληλα με φίλους και ζητώντας συμβουλές ή και "βοήθεια" σε πραγματικό χρόνο, εφόσον "κολλήσει" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

SONY PLAYSTATION 4,SONY PLAYSTATION,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home