Huawei Freebuds Pro 3 review

Εμπειρία ήχου υψηλού επιπέδου.

Huawei Freebuds Pro 3 review

H Huawei συνεχίζει να εμπλουτίζει το οικοσύστημα των wearables και των προϊόντων ήχου με σημαντική μάλιστα εμπορική επιτυχία. Τα Huawei Freebuds Pro 3 είναι η τελευταία προσθήκη στα ασύρματα ακουστικά και θα αποτελέσουν τη ναυαρχίδα της εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία για το επόμενο διάστημα.

Τα νέα Freebuds έρχονται με μια σειρά από ελκυστικά χαρακτηριστικά, όπως ο πολύ όμορφος σχεδιασμός, ο εξαιρετικός ήχος με υποστήριξη Hi-Res, η ακύρωση θορύβου, αλλά και η συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων. Τα Huawei Freebuds Pro 3 αποτελούν συνολικά μια ακόμα κορυφαία πρόταση της εταιρείας, που έρχονται να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των χρηστών με υψηλές απαιτήσεις.

Ειδικότερα…

 

Πιστά στις σχεδιαστικές αρχές της Huawei

Η Huawei έχει δημιουργήσει μια συγκεκριμένη σχεδιαστική ταυτότητα στη σειρά των Freebuds Pro και η νέα πρόταση παραμένει πιστή πάνω σ’ αυτές τις αρχές με μικρές πινελιές ανανέωσης. Σε μια κατηγορία (ασύρματα ακουστικά) όπου μπορούμε να βρούμε πλήθος σχεδίων, η επιλογή ενός συγκεκριμένου design είναι κατά τη γνώμη μου απαραίτητη για να καταφέρεις να αποκτήσεις ταυτότητα και να ξεχωρίσεις.

Αυτό καταφέρνουν και τα Freebuds Pro 3. Αν υπάρχει μια ένσταση από την πλευρά μου είναι ότι τα ακουστικά είναι λίγο παραπάνω γυαλιστερά από όσο θα ήθελα ιδανικά, αλλά μάλλον αυτό έχει να κάνει με την υποκειμενική άποψη που έχει κάθε χρήστης. Η ομορφιά έγκειται στο μάτι του καθενός από εμάς και η Huawei προσφέρει τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές για να απευθυνθεί στο σύνολο των χρηστών.

Στα πιο σημαντικά, που αφορούν την καθημερινή χρήση τα Huawei Freebuds Pro 3 έρχονται στο πακέτο αγοράς με τέσσερα -διαφορετικού μεγέθους- μαξιλαράκια, έτσι ώστε να προσφέρουν την απόλυτη εφαρμογή στο αυτί σας. Μάλιστα, μέσα από την εφαρμογή της Huawei μπορείτε να κάνετε ένα τεστ προσαρμογής και να πετύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Χρήσιμο είναι και δεν χάνετε κάτι να το δοκιμάσετε.

Αν περάσετε και αυτό το βήμα θα διαπιστώσετε ότι τα Huawei Freebuds Pro 3 είναι τόσο ελαφριά που από ένα σημείο και μετά ξεχνάτε ότι τα φοράτε.     

 

Εύκολο ζευγάρωμα με άλλες συσκευές

Μπορεί σε παλιότερα μοντέλα να υπήρξαν κάποιες γκρίνιες για τη διαδικασία pairing των ακουστικών της Huawei με το smartphone, όμως τα πράγματα πλέον έχουν βελτιωθεί δραματικά. Κατεβάζετε την εφαρμογή ΑΙ Life με οποιαδήποτε συσκευή έχετε στην κατοχή σας (Android ή iOS) και με το άνοιγμά της τα Huawei Freebuds Pro 3 γίνονται άμεσα αντιληπτά από το κινητό σας και μπορείτε να προχωρήσετε το pairing. Πολύ πιο άμεση είναι η διαδικασία αν διαθέτετε Huawei smartphone με Harmony OS, όπως και κάθε άλλη συσκευή της κινεζικής εταιρείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις άνοιξα τη θήκη των ακουστικών, το Huawei laptop που έχω στην κατοχή μου αναγνώρισε τα Freebuds Pro 3 και μου πρότεινε να προχωρήσω σε pairing των δύο συσκευών. Άμεση ήταν και η σύνδεση που δοκιμάσαμε και με το Huawei Watch GT4.

Όλα τα ζευγαρώματα που θα κάνετε εμφανίζονται στο μενού της εφαρμογής AI Life.  Μιλώντας για τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε με μια ματιά και ελάχιστα κλικς να έχετε τον άμεσο έλεγχο των Freebuds Pro 3 και των λειτουργιών τους. Έλεγχος του επιπέδου της μπαταρίας, ρύθμιση ακύρωση θορύβου, ρύθμιση προφίλ ήχου, εύρεση ακουστικών είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Και βέβαια μπορείτε να δείτε όλη τη γκάμα των χειρονομιών (gestures) με τις οποίες ελέγχετε τα Huawei Freebuds Pro 3 και να επιλέξετε αν θέλετε την απενεργοποίηση ή όχι κάποιων εξ’ αυτών.

 

Ακύρωση θορύβου και υψηλής ποιότητας ήχος

Τα Huawei Freebuds Pro 3 έρχονται με ενεργή ακύρωση θορύβου (ΑΝC), με την εταιρεία να υπόσχεται καλύτερα αποτελέσματα κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Στην πράξη τα ακουστικά αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις, χωρίς βέβαια να είναι απολύτως πλήρης η απομόνωση, ακόμα και στη ρύθμιση Ultra. Προσωπικά μιλώντας το προτιμώ από την πλήρη απομόνωση.

Στο κομμάτι της ακουστικής εμπειρίας που είναι και το κύριο ζητούμενο, τα Huawei FreeBuds Pro 3 αφήνουν πραγματικά εξαιρετικές εντυπώσεις. Προσφέρουν πλούσιο και λεπτομερή ήχο, ακόμα και αν επιλέξετε να πορευθείτε με το προεπιλεγμένο προφίλ ήχου. Αν από την άλλη πλευρά, επιλέξετε μία από τις άλλες πέντε επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας οι θετικές εντυπώσεις ανεβαίνουν ένα ακόμα επίπεδο. Τα Huawei Freebuds Pro 3 προσφέρουν πραγματικά μια πολύ όμορφη ακουστική εμπειρία.

Ανάλογη είναι και η εμπειρία ακρόασης των τηλεφωνικών κλήσεων, τόσο για εκείνον που φοράει τα Freebuds όσο και για την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ο συνομιλητής σας μάλλον δεν θα αντιληφθεί ποτέ ότι του μιλούσατε με τη χρήση ακουστικών.

Σε επίπεδο αυτονομίας οι επιδόσεις των Freebuds Pro 3 είναι μάλλον καλές. Τα ακουστικά προσφέρουν έως και 6,5 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας (ακρόαση μουσικής) με απενεργοποιημένη την ακύρωση θορύβου, με το χρόνο αυτονομίας να κατεβαίνει στις 4,5 ώρες αν ενεργοποιήσετε το ANC. Παράλληλα, η θήκη των ακουστικών μπορεί να δώσει επιπλέον (λειτουργία) 25 ώρες και περίπου 18 ώρες, για καθένα από τα παραπάνω δύο σενάρια.

Συμπερασματικά, τα Huawei Freebuds Pro 3 αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή. Αν στην κατάταξη κριτηρίων για την αγορά ακουστικών έχετε ψηλά την ποιότητα ήχου και κλήσεων, αλλά και τη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές τότε τα νέα ακουστικά της Huawei είναι μια πρόταση που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

HUAWEI FREEBUDS PRO 3,WEARABLES,ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home