Ολική επαναφορά των PC χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

Ολική επαναφορά των PC χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

H Microsoft επιχειρεί να ταράξει τα -μάλλον λιμνάζοντα- νερά των προσωπικών υπολογιστών με νέα μοντέλα της σειράς Surface που χρησιμοποιούν chips της Qualcomm και ενσωματώνουν λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Για να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα της Microsoft, τα νέα Surface υποστηρίζουν το πρότυπο Copilot+ και στην πράξη αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να μεταφράζουν ηχητικά αρχεία, να προτείνουν απαντήσεις σε εισερχόμενα μηνύματα και να προτείνουν αλλαγές στις βασικές ρυθμίσεις. Υπάρχει επίσης μία λειτουργία που μάλλον θα την καλοδεχτούν οι πολυάσχολοι και ξεχασιάρηδες, διότι θα μπορούν να πραγματοποιούν αναζητήσεις σε προηγούμενες ενέργειες που έχουν κάνει πάνω στον υπολογιστή.

Προσεχώς, αναμένονται Copilot+ Surface με επεξεργαστές από την Intel και την AMD, όση σημασία έχει αυτό (πια) για τους τελικούς χρήστες.

Η Microsoft υποστηρίζειότι η τεχνητή νοημοσύνη θα γίνει από φέτος ένα βασικό συστατικό των προσωπικών υπολογιστών και αν κρίνουμε από τις ενέργειες άλλων κατασκευαστών, μάλλον έχει δίκιο. Asus, Acer, Samsung, Dell, HP και Lenovo ετοιμάζονται να παρουσιάσουν υπολογιστές "προικισμένους" με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών. Βεβαίως όταν λέμε Copilot και Copilot+ μιλάμε ουσιαστικά για ChatGPT, αφού η Microsoft έχει επενδύσει ουκ ολίγα στην OpenAI. Από κάπου πρέπει να βγουν αυτά τα λεφτά...

MICROSOFT COPILOT,Surface,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home