Ανακάλυψε πώς είναι να εργάζεσαι στην Amazon στο “Explore Amazon Day 1” στις 23 Μαΐου στην Αθήνα

Deasy @ 21.05.2024
Ανακάλυψε πώς είναι να εργάζεσαι στην Amazon στο “Explore Amazon Day 1” στις 23 Μαΐου στην Αθήνα

Η Amazon και η Amazon Web Services (AWS) προσκαλούν το ελληνικό κοινό να ανακαλύψει πώς είναι να είσαι μέλος της ομάδας της Amazon και να γνωρίσει την ιδιαίτερη κουλτούρα της εταιρείας στο «Explore Amazon Day 1», που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στην Ακαδημία ΟΤΕ στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εργαζόμενους της AWS και της Amazon, να συζητήσουν για ευκαιρίες εργασίας, να ενημερωθούν για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης και αποφοίτων, αλλά και να εξοικειωθούν με τη δέσμευση της εταιρείας στη διαφορετικότητα, την ισότητα και την πολυμορφία.

Στην Amazon, κάθε ημέρα είναι «Day 1», μια προσέγγιση που καλεί τους εργαζομένους να σκέφτονται και να πράττουν με την ενέργεια και το πνεύμα ενός δημιουργού μιας πρωτοβουλίας την πρώτη της ημέρα.

Στο Explore Amazon Day, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν εικόνα της μοναδικής νοοτροπίας που μεταδίδει η εταιρεία στα στελέχη της, ενθαρρύνοντάς τα όχι μόνο να προτείνουν την επόμενη μεγάλη ιδέα, αλλά και να αναλάβουν την υλοποίησή της και να τη μετατρέψουν σε πραγματικότητα.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα και μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη μοναδική εργασιακή κουλτούρα και τις δυνατότητες που προσφέρει η ομάδα της AWS στην Ελλάδα!

Ημερομηνία και ώρα: 23 Μαΐου 2024, από τις 10:00 έως τις 17:00

Τοποθεσία: Αθήνα, Ακαδημία ΟΤΕ, Πελίκα & Σπάρτης 1, Μαρούσι 151 22

AMAZON WEB SERVICES,ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,AMAZON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home