Ακριβότερη κατά 50 ευρώ η τιμή του PlayStation 5

Ακριβότερη κατά 50 ευρώ η τιμή του PlayStation 5

Ο πληθωρισμός και συνολικά το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον σπρώχνουν την τιμή του PlayStation 5 προς τα πάνω, με την Sony να προχωράει άμεσα στην αλλαγή τιμών της πιο δημοφιλούς παιχνιδοκονσόλας σχεδόν στο σύνολο των αγορών σε όλο τον κόσμο.

«Βλέπουμε παγκόσμια υψηλά ποσοστά πληθωρισμού, καθώς και δυσμενείς συναλλαγματικές τάσεις, που επηρεάζουν τους καταναλωτές και δημιουργούν πίεση σε πολλούς κλάδους. Με βάση αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η SIE έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αυξήσει την προτεινόμενη λιανική τιμή του PlayStation 5 σε επιλεγμένες αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία και την περιοχή του Ειρηνικού, τη Λατινική Αμερική και στον Καναδά. Δεν θα υπάρξει αύξηση των τιμών στις Ηνωμένες Πολιτείες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιαπωνική εταιρεία στις επίσημη ανακοίνωσή της.

Κατόπιν της συγκεκριμένης απόφασης, η τιμή του Sony PlayStation 5 ανεβαίνει άμεσα κατά 50 ευρώ (στην Ευρώπη), όπως και στις υπόλοιπες αγορές, ενώ στην Ιαπωνία η αύξηση τιμής θα εφαρμοστεί από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Έτσι πλέον το κόστος απόκτησης του PlayStation για την ελληνική αγορά διαμορφώνεται στα:

- 549,99 ευρώ για την έκδοση με το disc drive

- 449,99 ευρώ για την έκδοση χωρίς το disc drive

SONY PLAYSTATION,SONY PLAYSTATION 5,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home