Viber Pay: 5 λόγοι για να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς

Viber Pay: 5 λόγοι για να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς

Πλέον, το smartphone μας έχει γίνει ένα αποθηκευτικό μέσο, απαραίτητο για κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας. Μεταξύ των πολλών και διαφορετικών πληροφοριών που περιλαμβάνει είναι και καθημερινές μας χρηματικές συναλλαγές, μέσα από apps τραπεζών, e-wallets και άλλα.

Ένα e-wallet που διατίθεται δωρεάν από τη Viber και προσφέρει πληθώρα διαθέσιμων επιλογών που μπορεί να σε διευκολύνει σε κάθε συναλλαγή, είναι το Viber Pay. Πρόκειται για ένα ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο μπορείς να συνδέσεις απευθείας με το λογαριασμό σου στο Viber και να το χρησιμοποιήσεις με διάφορους τρόπους: μεταφορά χρημάτων σε φίλους, ανέπαφες πληρωμές σε POS, αλλά και πληρωμές σε online συναλλαγές.

Είναι μια εύχρηστη υπηρεσία  με αρκετά απλό σχεδιασμό που απευθύνεται ακόμη και στους αρχάριους χρήστες, οι οποίοι θέλουν να έχουν όλες τις χρεωστικές τους κάρτες συγκεντρωμένες. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα του Viber Pay, που σίγουρα θα σε διευκολύνουν σε κάθε είδος πληρωμής είναι οι εξής:

Ταυτοποίηση σε λίγα μόλις λεπτά

Αρχικά, η ταυτοποίηση γίνεται άμεσα σε λίγα μόλις λεπτά και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως. Αφού δηλαδή εγκαταστήσετε το Viber στο κινητό σας (σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη) και ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Pay, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις πρώτες σας συναλλαγές. Μάλιστα, δεν απαιτείται πρόσβαση σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό η στα στοιχεία της ΑΑΔΕ προκειμένου να γίνει επιβεβαίωση.

Άμεσες συναλλαγές χωρίς χρεώσεις

Όπως κάθε ψηφιακό πορτοφόλι, έτσι και το Viber Pay δημιουργήθηκε για να κάνει πιο άμεσες και εύκολες τις συναλλαγές των χρηστών. Έτσι, μπορείτε να στέλνετε πολύ γρήγορα χρήματα στις επαφές σας που χρησιμοποιούν το Viber, ανεξάρτητα από το είδος του τραπεζικού λογαριασμού που διαθέτει ο καθένας. Το μόνο ουσιαστικά που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε μια ή περισσότερες κάρτες MasterCard η Visa, προκείμενου να φορτίσετε το e-wallet. Μιας και το Viber πλέον είναι μια αρκετά διαδεδομένη εφαρμογή, κάνοντας συναλλαγές μέσω αυτού, θα απαλλαγείτε από τις απρόσμενες πολλές φορές χρεώσεις των τραπεζών.

2 εφαρμογές σε…1

Το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον εφαρμογή είναι σίγουρα ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Πλέον, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο smartphone αυξάνονται ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να «γεμίζουμε» τη συσκευή και να εξαντλούμε τον αποθηκευτικό χώρο, ενώ συχνά δημιουργείται για σύγχυση με τα πολλαπλά ανοιχτά παράθυρα, τις ειδοποιήσεις και τις εκκρεμότητες. Το Viber Pay δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από μια απλή ενεργοποίηση μέσα από το Viber, την εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για ανταλλαγή μηνυμάτων.

Κανάλι Viber Pay: μια γρήγορη ματιά σε όσα έρχονται

Ήδη από το Νοέμβριο του 2022 το Viber Pay είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, μαζί με μια λειτουργία αξιολόγησης, το λεγόμενο Κανάλι Viber Pay. Πρόκειται για μια ξεχωριστή ενότητα της εφαρμογής που σας δίνει την επιλογή να βλέπετε από πριν οτιδήποτε καινούργιο αναμένεται να προστεθεί στο ψηφιακό πορτοφόλι, αλλά και να υποβάλλετε και τις δικές σας προτάσεις. Όπως είναι λογικό, λόγω του έντονου πλέον ανταγωνισμού σε τέτοιου είδους εφαρμογές συναλλαγών, η εταιρεία θέλει να λαμβάνει και το feedback των χρηστών, προκειμένου να βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πρόγραμμα ανταμοιβής & εκπτώσεων

Τέλος, ένα ακόμη κίνητρο για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μέσα από το Viber Pay είναι το πρόγραμμα ανταμοιβής. Ανάλογα δηλαδή με τον αριθμό των συναλλαγών που κάνετε μέσω εφαρμογής, θα συγκεντρώνετε παράλληλα και τους αντίστοιχους πόντους, που ουσιαστικά μεταφράζονται σε εκπτώσεις σε μια σειρά παρόχων. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και σαν ένα πρόγραμμα bonus, που βασίζεται στον αριθμό των μηνιαίων πληρωμών.

VIBER PAY,VIBER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home