Νέα μεγάλη ανανέωση για το ChatGPT

Deasy @ 07.11.2023
Νέα μεγάλη ανανέωση για το ChatGPT

Με πληροφορίες που φτάνουν ως τον Απρίλιο του 2023 αλλά διαθέσιμο για την ώρα σε περιορισμένο κοινό, το ChatGPT-4 Turbo είναι η νέα προσθήκη στις επιλογές που προσφέρει στο κοινό η Open AI.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η βελτιωμένη έκδοση μπορεί να αντιληφθεί περισσότερα για το νόημα μίας ερώτησης (άρα θα περιοριστούν τα άκυρα αποτελέσματα) και δίνει περισσότερες επιλογές για διατύπωση ερωτημάτων με τη μορφή εικόνων (στη μορφή "πες μου τι δείχνει αυτή η εικόνα"), με τη μετατροπή κειμένου σε φωνητικά μηνύματα και με την ενσωμάτωση του Dall-E 3 για την επεξεργασία περιγραφών και τη δημιουργία σχετικών εικόνων.

Η OpenAI αναφέρει επίσης ότι η νέα έκδοση θα μπορεί να παράγει κώδικα για πιο πολύπλοκες εργασίες. Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμα Copyright Shield μέσω του οποίου θα προσφέρει νομική προστασία σε συνδρομητές της από μηνύσεις για παραβιάσεις της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι ίσως το πιο αιχμηρό στην υπόθεση των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης, καθώς για την εκπαίδευσή τους χρησιμοποιήθηκαν έργα (κείμενα και εικόνες) που προστατεύονται από τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Δημιουργοί και εταιρείες διαχείρισης δικαιωμάτων υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να αποζημιωθούν για τη χρήση των έργων και η υπόθεση θα αποτελέσει αντικείμενο εξέτασης τόσο σε ευρωπαϊκά όσο και σε αμερικανικά δικαστήρια.

CHATGPT,ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home