Το HUAWEI MateBook D 14 2023 ήρθε στην Ελλάδα με εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας

Advertorial @ 19.12.2023
Το HUAWEI MateBook D 14 2023 ήρθε στην Ελλάδα με εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας

Το νεανικό κοινό είναι και το πλέον ασυμβίβαστο στις αγορές του, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα προϊόντα τεχνολογίας. Είναι ενημερωμένοι, συγκρίνουν τιμές και χαρακτηριστικά από διάφορες πηγές, έχουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες και θέλουν οι αγορές τους να «απαντούν» σε κάθε απαίτηση που έχουν βάλει σε προτεραιότητα.

Η HUAWEI εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργεί την δική της παράδοση στους φορητούς υπολογιστές. Όπως έχτισε μια εντυπωσιακή τεχνογνωσία σε άλλες κατηγορίες, όπως τα smartphones, τα tablets, αλλά και τα wearables, έτσι και στα laptops καταφέρνει να παρουσιάζει συσκευές που όχι μόνο απαντούν σε σύγχρονες ανάγκες, αλλά και θέτουν τις τάσεις για το μέλλον.

Το ολοκαίνουργιο HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι η τελευταία απόδειξη. Ένα laptop που είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο παραγωγικότητας. Ένας απαραίτητος σύντροφος, που θα ικανοποιήσει κάθε απαίτηση των νέων σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητάς τους. Στη χρήση πολυμέσων, στην παραγωγικότητα, στην επικοινωνία και στην διασυνδεσιμότητα, αλλά και στο design ή στη φορητότητα.

 

Περισσότερη δύναμη, ταχύτητα και απόδοση

Οι νέοι διψούν για δύναμη και επιδόσεις και ο φορητός υπολογιστής τους πρέπει να ξεπερνάει τον πήχη αυτών των απαιτήσεων. Παίζουν παιχνίδια, επεξεργάζονται φωτογραφίες και video, παρακολουθούν streaming υπηρεσίες είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα χρήσης τους. Εφαρμογές για την ομαλή εκτέλεση των οποίων είναι προαπαιτούμενη η ισχύς και οι αναβαθμισμένοι πόροι του φορητού τους υπολογιστή. Παρότι πανάλαφρο και πολύ λεπτό, το HUAWEI MateBook D 14 2023 συναρπάζει με την ισχύ του. Είναι εξοπλισμένο με αναβαθμισμένο επεξεργαστή Intel Core i5-1240P 12ης γενιάς, υιοθετεί τη νέα διαδικασία SuperFin 10nm της Intel, με 12 πυρήνες και 16 νήματα, βοηθώντας τους χρήστες να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα σενάρια εφαρμογών. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με κάρτα γραφικών Intel Iris Xe, φτάνοντας σε μέγιστο αριθμό μονάδων εκτέλεσης στις 96 και παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση επεξεργασίας.

Μάλιστα, για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, το HUAWEI MateBook D 14 2023 διαθέτει δύο επιλογές λειτουργίας. Η τυπική λειτουργία έχει σχεδιαστεί για χειρισμό καθημερινών εργασιών γραφείων, ενώ η λειτουργία απόδοσης είναι κατάλληλη για την εκτέλεση βαρέων εργασιών και επαγγελματικού λογισμικού. Με μια επιλογή ενίσχυσης της απόδοσης, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον επεξεργαστή τους για ομαλότερη χρήση εφαρμογών μεγαλύτερου μεγέθους, μειώνοντας τις καθυστερήσεις και τα σφάλματα και διασφαλίζοντας ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα επείγοντα χρονοδιαγράμματα.


Το πιο ισχυρό σήμα Wi-Fi σε laptop

Όμως, οι νέοι επιθυμούν και επικοινωνία παντού, όπου και αν βρίσκονται, αφού θέλουν να είναι συνεχώς online. Με το HUAWEI MateBook D 14 2023 η HUAWEI ξεπέρασε τον εαυτό της και σε αυτό τον τομέα, παρουσιάζοντας την κεραία HUAWEI Metaline, που φέρνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία Wi-Fi με την κεραία. Γιατί όμως είναι καινοτόμο το νέο δημιούργημα της εταιρείας; Αποτέλεσμα πολλών χρόνων έρευνας και ανάπτυξης, η κεραία HUAWEI Metaline είναι κατασκευασμένη με ένα βελτιστοποιημένο σύστημα προστασίας από παρεμβολές τριών επιπέδων, προσφέροντας σύνδεση εξαιρετικά μεγάλων αποστάσεων που φτάνει έως και 270 μέτρα. Απόσταση που εγγυάται ότι ο χρήστης θα έχει την καλύτερη δυνατή σύνδεση Wi-Fi, ακόμα και αν βρίσκεται μακριά από την… πηγή του δικτύου.  


Εξαιρετική οθόνη 14 ιντσών

Οι νέοι διψούν και για περιεχόμενο. Μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά (και για ώρες) σειρές και video από τις πλατφόρμες streaming, από το YouTube ή το Netflix, χρησιμοποιώντας κατά κανόνα τις φορητές τους συσκευές.

Με την αντιθαμβωτική οθόνη 14 ιντσών, ανάλυσης Full HD 1080p, το νέο HUAWEI MateBook D 14 2023 εξασφαλίζει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Εμπειρία που αναβαθμίζεται από τη σχεδίαση FullView που προσφέρει αναλογία οθόνης προς σώμα 90%. Παράλληλα, οι πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light και DC Dimming Flicker Free, παρέχουν αποτελεσματική προστασία των ματιών από την κόπωση που προκαλείται μετά από παρατεταμένη προβολή.


Έξυπνες λειτουργίες επικοινωνίας και συνεργασία πολλαπλών συσκευών

Οι απομακρυσμένες συσκέψεις, το mobile office αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου τρόπου ζωής και οι νέοι είναι οι πρώτοι που έχουν ασπαστεί αυτή τη νέα… καθημερινότητα της εργασίας. Χάρη στις έξυπνες λειτουργίες διασκέψεων είτε βρίσκεστε στο γραφείο, είτε σε ένα θορυβώδες εξωτερικό περιβάλλον, το HUAWEI MateBook D 14 2023 μπορεί να προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε κάθε online συνάντηση. Με τη βοήθεια ΑΙ τεχνολογίας, που ανιχνεύει το αυθεντικό ακουστικό αποτύπωμα της φωνής του ομιλητή, ο νέος φορητός υπολογιστής της HUAWEI προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα της επικοινωνίας, καταστέλλοντας τον θόρυβο περιβάλλοντος γύρω από τον ομιλητή και ενισχύοντας τη φωνή του. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιεί το μικρόφωνο του laptop ή κάποιο ασύρματα (και ενσύρματα) ακουστικά.  Επιπλέον, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, το HUAWEI MateBook D 14 2023 υποστηρίζει Super Device για να παρέχει έναν πιο βολικό και απρόσκοπτο τρόπο σύνδεσης με άλλες συσκευές. Χάρη στη συγκεκριμένη λειτουργία, το HUAWEI MateBook D 14 2023 προσφέρει ταχύτερη και απρόσκοπτη σύζευξη με τις συσκευές και τη διαχείριση των αρχείων τους. Τέλος, χάρη στη λειτουργία Smart Search επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ασύρματη πρόσβαση στους καταλόγους αρχείων τους σε υπολογιστές, tablet, smartphone κ.λπ. Όχι μόνο για την προεπισκόπησή τους, αλλά και για την οργάνωση, προσφέροντας μάλιστα συνεργασία πολλαπλών οθονών, με έως και τρία ενεργά παράθυρα.

Αν επιθυμείτε ένα φορητό υπολογιστή με εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας, το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι η απάντηση στις επιθυμίες σας. Όμως οι καινοτομίες της HUAWEI στα laptop δεν σταματούν εδώ. Μόλις πριν λίγες ημέρες, η εταιρεία αποκάλυψε στο Ντουμπάι το HUAWEI MateBook D 16, που έρχεται να προσφέρει μια μοναδική θέαση με οθόνη Eye Comfort HUAWEI FullView 16 ιντσών, διατηρώντας το βάρος στα επίπεδα ενός mainstream φορητoύ 15,6 ιντσών.

Επειδή όμως είναι γιορτινές ημέρες, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στις εορταστικές προσφορές της HUAWEI και τα μοναδικά δώρα που μπορείς να αποκτήσεις για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στα Jingle Deals της HUAWEI μπορείς να βρεις το HUAWEI WATCH GT4 σε όλες τις εκδόσεις του, με δώρο ένα HUAWEI Band 8, αλλά και το HUAWEI WATCH ULTIMATE που αντέχει έως και 100 μέτρα βάθος στο νερό, παίρνοντας ως δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5.

 

*Το HUAWEI MateBook D 14 2023 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei  καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.

HUAWEI MATEBOOK D14,HUAWEI MATEBOOK,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home