HUAWEI FreeClip: τα μοναδικά open-ear ακουστικά που ξεχνάς ότι τα φοράς

Advertorial @ 18.04.2024
HUAWEI FreeClip: τα μοναδικά open-ear ακουστικά που ξεχνάς ότι τα φοράς

Κορυφαία αισθητική, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, υψηλός δείκτης καινοτομίας. Αλήθεια πόσες συσκευές γνωρίζουμε που μπορούν να εκπληρώσουν όλες τις φαντασιώσεις των καταναλωτών και να τους προσφέρουν το αίσθημα της μοναδικότητας;

Για μια ακόμα φορά η HUAWEI τολμά, πειραματίζεται και δημιουργεί μια νέα γενιά ακουστικών που δεν μοιάζουν με καμία άλλη. Όχι μόνο της ίδιας της HUAWEI, αλλά στο σύνολο των κατασκευαστών. Τα HUAWEI FreeClip είναι ένα ακόμα αντιπροσωπευτικό δείγμα της «Fashion Forward» στρατηγικής που ωθεί το σχεδιασμό των τεχνολογικών προϊόντων σε όρια ανεξερεύνητα μέχρι σήμερα και γεννά μοναδικές ως προς το design συσκευές. Ξεχωρίζουν αισθητικά, φοριούνται όπως κανένα άλλο ακουστικό της αγοράς και διαθέτουν καινοτομίες που εμπλουτίζουν την εμπειρία των χρηστών.

Τα HUAWEI FreeClip μας συστήνουν τον καινοτόμο C-bridge σχεδιασμό, την open-ear τεχνολογία ήχου με smart wear detection, συνδυάζοντας το στυλ με την τεχνολογία και προσφέρουν άψογη λειτουργικότητα με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ειλικρινά, χρειάζεται κάτι παραπάνω ένας καταναλωτής;

 

Το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε δραστηριότητα

Από τον αθλητισμό και τη μόδα μέχρι την αναψυχή και την εργασία τα HUAWEI FreeClip είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε χρήστη, ο οποίος απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών χωρίς να απομονώνεται από το περιβάλλον που βρίσκεται, όπως συμβαίνει με τα ακουστικά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, που μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού. Ασκείσαι σε κάποιο πάρκο ή υπαίθριο χώρο με τα ακουστικά στην αναμονή; Μπορείς να απολαύσεις όλους τους ήχους της φύσης που σε περιβάλλει. Κινείσαι πεζός σε πολυσύχναστους δρόμους; Έχεις απόλυτη αίσθηση του περιβάλλοντος και των πιθανών κινδύνων, αφού τα FreeClip κρέμονται απλά στο αυτί σου, χωρίς να επιρρεάζουν την ακοή σου.   

Τα HUAWEI FreeClip πετυχαίνουν τη βέλτιστη εργονομική εφαρμογή, με τον μοντέρνο και μοναδικό σχεδιασμό τους, που προσφέρει άνεση και στυλ κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Σχεδιασμός που είναι αποτέλεσμα πραγματικών δοκιμών και έρευνας χρηστών, έτσι ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα στο μέγεθος του ακουστικού, στην ένταση της εφαρμογής του και τελικά στην πρακτικότητα, αφού τα HUAWEI FreeClip παραμένουν στερεωμένα στα αυτιά του χρήστη ακόμη και καθ' όλη τη διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας ακρόασης χωρίς να τον ενοχλούν.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα των HUAWEI FreeClip είναι ότι δεν κάνουν διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού. Μέχρι σήμερα, στα κοινά σετ ακουστικών καθένα από τα δύο αντιστοιχεί στο αριστερό ή το δεξιό αυτί. Δεν έχεις την ευχέρεια να αλλάξεις την αντιστοιχία, αφού και η εφαρμογή δεν είναι ιδανική και με τη σειρά της προκαλεί ασυνεπή εμπειρία ήχου. Αντίθετα, στα HUAWEI FreeClip η τεχνολογία Smart Wear Detection διασφαλίζει ότι τα ακουστικά προσαρμόζονται στην άνεση και την ευκολία των χρηστών, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιείς εναλλάξ στο αριστερό και στο δεξιό αυτί. Επιπλέον, μπορείς να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τη διάρκεια της αυτονομίας, ειδικά σε σενάρια όπου χρειάζεσαι μόνο ένα ακουστικό για να λάβεις μια γρήγορη κλήση ή να ακούσεις ένα σύντομο ηχητικό αρχείο.

 

Ακρόαση ανοιχτού τύπου με σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων

Αυτός ο καινοτόμος σχεδιασμός των HUAWEI FreeClip ενδεχομένως να δημιουργούσε ερωτηματικά ως προς την καθαρότητα του ήχου ή τυχόν διαρροές του κατά την αναπαραγωγή της μουσικής ή την τηλεφωνική επικοινωνία. Όχι όμως. Με τα HUAWEI FreeClip δεν θα χάσεις κάποια νότα από το τραγούδι που ακούς ή κάποια πληροφορία που σου μεταφέρει ο συνομιλητής σου κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

Η τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου (open-ear listening) των HUAWEI FreeClip λύνει αυτό το πρόβλημα βασιζόμενη σε δύο κύριες τεχνολογίες ήχου: τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων. Και οι δύο λειτουργούν παράλληλα, βελτιώνοντας θεαματικά την ποιότητα του ήχου. Επιπλέον, ένας αγωγός καταστολής ήχου βοηθά στον περιορισμό του θορύβου του ανέμου, έτσι ώστε να σε βοηθάει να πραγματοποιείς κλήσεις με μεγάλη ευκρίνεια στη φωνή, ακόμη και όταν κάνεις ποδήλατο ή είσαι στο αυτοκίνητο με ανοικτά τα παράθυρα.

Παράλληλα, η μονάδα οδηγού διπλού μαγνήτη αυξάνει την  ικανότητα και ευαισθησία των ηχείων,  με αποτέλεσμα να παράγουν  ισχυρό ήχο που αποκαλύπτει τους λεπτούς τόνους της μουσικής. Το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων επιτρέπει την έξυπνη ρύθμιση έντασης, ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει διακριτικά τα ηχητικά κύματα για μια  πιο ασφαλή και ιδιωτική εμπειρίας ακρόασης μειώνοντας αποτελεσματικά τη διαρροή ήχου. Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip διαθέτουν διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος της ακουστικής «μπάλας» για να αντισταθμίζουν αντίστροφα τα ηχητικά κύματα και κατά συνέπεια να μειώνουν τη διαρροή ήχου.

Τα HUAWEI FreeClip έχουν  μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας που φθάνει έως και τις 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την θήκη φόρτισης. Επιπλέον, αν ανήκεις στο active κοινό θα εκτιμήσεις την πιστοποίησή τους κατηγορίας IP54 για την αντοχή τους στο νερό, τη σκόνη και τον ιδρώτα.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOS & Android.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

HUAWEI FREECLIP,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home