Πέφτουν οι τιμές στις παιχνιδοκονσόλες

Πέφτουν οι τιμές στις παιχνιδοκονσόλες

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για όσους ενδιαφέρονται να ξοδέψουν (ή να επενδύσουν, εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς) το δώρο Πάσχα για την αγορά μίας παιχνιδοκονσόλας, αφού σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το Verge οι τιμές έχουν αρχίσει να κινούνται πτωτικά.

Σύμφωνα με το Verge, η αύξηση διαθεσιμότητας για GPU της Nvidia και της AMD αρχίζει να αποσυμπιέζει την κατάσταση στις τιμές των Playstation5 και Xbox. To Playstation5 πωλείται τώρα στις ΗΠΑ στα 499 δολάρια, όταν μέχρι πρότινος η τιμή του ήταν στα 700 δολάρια, ενώ το περασμένο φθινόπωρο θα έπρεπε να πληρώσεις 870 δολάρια.

Η ελληνική αγορά φυσικά δεν έχει τα αντανακλαστικά των μεγάλων αγορών του κόσμου αλλά κρίνοντας από την κατάσταση που διαμορφώνεται στις ΗΠΑ, η αποκλιμάκωση των τιμών θα έρθει και εδώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Skroutz, ένα PS5 σήμερα πωλείται στα 695 ευρώ, ενώ στο Amazon Γερμανίας η τιμή πώλησης ξεκινά απότα 882 ευρώ! Αντίστοιχα το Xbox X πωλείται στα 585 ευρώ, ενώ στα τέλη του 2021 είχε φτάσει ακόμα και στα 860 ευρώ.

SONY PLAYSTATION,MICROSOFT XBOX,NVIDIA,AMD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home