Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

Deasy @ 01.10.2014
Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

Η χθεσινή σύλληψη του 17χρονου demidism (όπως είναι το nickname που χρησιμοποιεί στο Instagram) από τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης (για καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας) έφερε για μια ακόμα φορά στην επικαιρότητα το φαινόμενο του rooftopping. Ένα φαινόμενο που ωθεί πολλούς πιτσιρικάδες αλλά και επαγγελματίες φωτογράφους να ανεβαίνουν στις κορυφές σε διάφορους ουρανοξύστες ή γέφυρες σε όλο τον κόσμο, να πηγαίνουν στο «χείλος του γκρεμού» και να αποθανατίζουν με τις κάμερές τους τη στιγμή και το θέαμα που οι ίδιοι βλέπουν με τα μάτια τους.

Είναι η αδρεναλίνη, είναι η δημοσιότητα, όποιος και αν είναι ο λόγος, το Instagram κατά κύριο λόγο έχει πλημμυρίσει από φωτογραφίες αυτού του είδους. Μια ματιά σε hashtags όπως το #rooftopping ή το #ontheroofs σου δίνει μια εικόνα, αν και υπάρχουν αρκετοί δημοφιλείς λογαριασμοί που δεν μπαίνουν πλέον στην διαδικασία να βάλουν κάτω από τις φωτογραφίες τους τη συγκεκριμένη «σήμανση».

Ψάξαμε λοιπόν για να βρούμε μερικές  από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες rooftopping που εντοπίσαμε στο Instagram και σου τις παρουσιάζουμε (σε καμία περίπτωση βέβαια το θέμα δεν αποτελεί προτροπή σε όσους το διαβάσουν να αρχίσουν να ανεβαίνουν σε ταράτσες).

@chilltron4000

 

@alexkunnn

 

@arieffandy

 

@ashtontekno

 

@ceos_downbeat

 

@demidism

 

@demidism

 

@jtype_

 

@kulkimoose

 

@max_ross

 

@monkeyexplores

 

@nchomsky

 

@notorious_yip

 

@notorious_yip

 

@ruzkav

 

@satarofukiage

 

@carrly_practice

 

@thejoeiknow

 

@w_alberto05

INSTAGRAM,ROOFTOPPING,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home