Τα συνδρομητικά πακέτα σε Facebook & Instagram ήρθαν και στην Ελλάδα

Τα συνδρομητικά πακέτα σε Facebook & Instagram ήρθαν και στην Ελλάδα

Αναφορές χρηστών επιβεβαιώνουν ότι από χθες άρχισαν να λαμβάνουν τις σχετικές ειδοποιήσεις από Facebook και Instagram για τα νέα συνδρομητικά πακέτα χωρίς διαφημίσεις.

Σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις που λαμβάνουν οι χρήστες καλούνται να επιλέξουν είτε την έκδοση με διαφημίσεις (δηλώνοντας ότι αποδέχονται τη χρήση των προσωπικών τους πληροφοριών για την εμφάνιση διαφημίσεων) είτε την επί πληρωμή έκδοση με μηνιαίο πάγιο 9,99 ευρώ (σε περιβάλλον web), που κόβει την εμφάνιση διαφημίσεων. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, για όσους επιλέξουν την επί πληρωμή έκδοση ισχύει ότι τα προσωπικά τους δεδομένα δεν θα χρησιμοποιούνται για το «χτίσιμο προφίλ χρήστη» για την τροφοδοσία των διαφημίσεων στη δωρεάν έκδοση. Επίσης, το μηνιαίο πάγιο για όσους χρησιμοποιούν Facebook & Instagram από φορητές συσκευές (smartphones και tablets) μέσω των σχετικών εφαρμογών ανεβαίνει στα 12,99 ευρώ, λόγω της προμήθειας που κρατούν οι Google και Apple για τις συναλλαγές στο περιβάλλον των Google Play και App Store, αντίστοιχα.

Οι χρήστες που λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις δεν έχουν τη δυνατότητα να αναβάλλουν την επιλογή μεταξύ των δύο εκδόσεων για μεταγενέστερο χρόνο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ειδοποιήσεις από τις υπηρεσίες της Meta Platforms φαίνεται ότι στέλνονται σταδιακά, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες που δεν τις έχουν λάβει ακόμα.  

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home