Ανακοινώθηκε η μηνιαία συνδρομή για Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις

Ανακοινώθηκε η μηνιαία συνδρομή για Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις

Οι φήμες βγήκαν αληθινές και η Meta Pltaforms ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την άμεση εφαρμογή μηνιαίας συνδρομής για τις υπηρεσίες της χωρίς διαφημίσεις.

Τα νέα συνδρομητικά πακέτα για Facebook και Instagram ξεκινούν να ισχύουν από 1η Νοεμβρίου, με την Meta Platfoms να προσθέτει ότι οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν την υπάρχουσα επιλογή δωρεάν χρήσης των υπηρεσιών, με την εμφάνιση προσωποποιημένων διαφημίσεων.

Η τιμή της μηνιαίας συνδρομής για Facebook και Instagram χωρίς διαφημίσεις έχει οριστεί στα 9,99 ευρώ σε περιβάλλον web και στα 12,99 για πρόσβαση από συσκευές Android και iOS, λόγω της προμήθειας που κρατούν οι εταιρείες για τις συναλλαγές στο περιβάλλον των   Google Play και App Store, αντίστοιχα. Σε πρώτη φάση και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2024 η παραπάνω συνδρομή περιλαμβάνει όλους τους λογαριασμούς που έχει ένας χρήστης σε Facebook και Instagram. Όμως από την 1η Μαρτίου ο χρήστης θα χρεώνεται επιπλέον 6 ευρώ (ή 8 ευρώ σε Android/iOS) για κάθε επιπλέον λογαριασμό που διατηρεί στο ίδιο Accounts Center. Επίσης σημαντικό είναι η διαβεβαίωση της Meta ότι οι πληροφορίες των συνδρομητών δεν θα χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία των διαφημίσεων.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home