Στην Apple δεν αντέχουν το ποτό

Νέα ιστορία με παρατημένο πρωτότυπο iPhone σε μπαρ του Σαν Φραντζίσκο

Deasy @ 01.09.2011
Στην Apple δεν αντέχουν το ποτό

Είναι δεδομένο πλέον, το ποτό τους χαλάει τους υπαλλήλους της Apple, εφόσον ισύει το ρεπορτάζ του CNET, το οποίο αναφέρει νέο περιστατικό για υπάλληλο της Apple ξέχασε ένα πρωτότυπο iPhone σε κάποιο μπαρ του Σαν Φραντζίσκο. Και εφόσον μιλάμε για το φετινό καλοκαίρι, το πρωτότυπο φαίνεται ότι είναι η συσκευή που θα παρουσιάσει η Apple (λογικά) μέσα στο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNET, η Apple εντόπισε τη συσκευή (μέσω της σχετικής λειτουργίας εντοπισμού) σε κάποια γειτονιά του Σαν Φραντζίσκο, όπου έσπευσε η αστυνομία για έρευνα στο σπίτι ενός εικοσάχρονου κατοίκου της περιοχής. Η έρευνα δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ και ο νεαρός αρνήθηκε ότι γνώριζε κάτι, παρότι παραδέχθηκε ότι ήταν στο μπαρ τη μέρα που συναίβει το περιστατικό. Βέβαια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του CNET, η χαμένη συσκευή πουλήθηκε μόλις 200 δολάρια στο site Graiglist. Πάντως τόσο η Apple, όσο και το Graiglist δεν έχουν σχολιάσει τη συγκεκριμένη είδηση.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι είχαμε αντίστοιχο περιστατικό με υπάλληλο της Apple που ξέχασε το πρωτότυπο του iPhone 4, το οποίο είχε πουληθεί στο αμερικάνικο site Gizmodo για 5.000 δολάρια.


COM SITES,IPHONE,GRAIGLIST,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home