Χάλασε το iPhone σου; Τώρα μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου

Deasy @ 06.12.2022
Χάλασε το iPhone σου; Τώρα μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου

Ο κανόνας λέει πως αν πας να τσαρκαλέψεις (συγγνώμη για τον τεχνικό όρο) μία συσκευή, ο κατασκευαστής της μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση, διότι εκεί που υπό κανονικές συνθήκες δεν φτάνει το φως του ήλιου, πηγαίνει μόνο το χέρι του ειδικού τεχνίτη.

Αλλά οι καιροί αλλάζουν και η Apple ανακοίνωσε πως επεκτείνει και στην Ευρώπη το πρόγραμμα αυτο-επισκευής για iPhone και Macbook στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την εταιρεία, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τα γνήσια Apple ανταλλακτικά που χρειάζεται για την επισκευή και τις σχετικές οδηγίες και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Στην περίπτωση που δεν έχεις εργαλεία, η Apple είναι πρόθυμη να σου πουλήσει δικά της, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως οι πωλητές εργαλείων είναι εκείνοι που έχουν εξασφαλισμένο εισόδημα.

Το πρόγραμμα της αυτο-επισκευής ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο στις ΗΠΑ αρχικά για κατόχους iPhone 12 και 13, καθώς και για όσους έχουν την τρίτη γενιά του iPhone SE. Το καλοκαίρι το πρόγραμμα επεκτάθηκε, πάλι στις ΗΠΑ, για ορισμένα Macbook και τώρα, πια, επεκτείνεται και στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Σε όλη την ήπειρο; Οχι ακριβώς. Το πρόγραμμα καλύπτει για την ώρα μόνο τους κατόχους συσκευών σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Πολωνία, Ισπανία, Ιταλία και Σουηδία. Αν θέλεις να δεις τα... έντερα του iPhone σου μπορείς μεν να το κάνεις αν το επιθυμείς αλλά μην το πεις στην Apple, αφού η Ελλάδα δεν έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα.

IPHONE,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home