Επιβολή προστίμου 60.000 ευρώ στην Dealber

Deasy @ 11.10.2017
Επιβολή προστίμου 60.000 ευρώ στην Dealber

Πρόστιμο 60.000 ευρώ επέβαλε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στην εταιρεία Dealber «για παραβίαση των διατάξεων περί Προστασίας Καταναλωτή και ειδικότερα αυτών που διέπουν τις συναλλαγές από απόσταση και τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές και σχετικά με τη διάθεση καταναλωτικών προϊόντων στην αγορά».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Αντώνιος Παπαδεράκης, έκανε δεκτή την εισήγηση της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή για επιβολή προστίμου, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση και τη βαρύτητα της παράβασης των παραπάνω διατάξεων, καθώς και τις συνέπειες που έχει στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι σε βάρος της εταιρείας έχουν ήδη εκδοθεί εντός του τρέχοντος έτους άλλες δύο αποφάσεις επιβολής χρηματικού προστίμου, συνολικού ποσού 45.000 ευρώ για παράβαση των παραπάνω διατάξεων, καθώς πλήθος καταναλωτών κατήγγειλαν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ότι, ενώ διενήργησαν συναλλαγή με την εταιρεία, δεν παρέλαβαν ποτέ τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που αγόρασαν από αυτή.

H εταιρεία Dealber δραστηριοποιείται στην εμπορία αγαθών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος. Πρόκειται για τη νέα επιχειρηματική προσπάθεια του κ. Νίκου Κοκλώνη, μετά την κατάρρευση της AirFastTickets

DEALBER,ΠΡΟΣΤΙΜΟ,WEB,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home