Sony α5100: η μικρότερη φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς

Deasy @ 26.08.2014

Καθαρές λήψεις δράσης χωρίς θόλωμα και πορτρέτα γεμάτα ζωντάνια. Ομαλές, κινηματογραφικές Full HD ταινίες. Πιο όμορφα selfies. Όλα αυτά μπορείτε να τα έχετε με τη φωτογραφική μηχανή τσέπης α5100 της Sony – την έξυπνη μικρή μηχανή με την τεράστια φωτογραφική δύναμη.

Η α5100, η νέα προσθήκη της Sony στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, είναι η μικρότερη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς στον κόσμο. Χωράει άνετα στο χέρι, διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα APS-C και ταυτόχρονα μπορεί να υποδεχτεί οποιοδήποτε φακό της αρεσκείας σας από την οικογένεια των φακών της ιαπωνικής εταιρείας.

Η Sony α5100 διαθέτει το σύστημα ανίχνευσης Fast Hybrid AF 179 σημείων, προσφέροντας πάγωμα γρήγορης δράσης με πολύ καλή ευκρίνεια. Ταυτόχρονα, Η οθόνη αφής στην πίσω πλευρά της, με τις λειτουργίες Touch Focus και Touch Shutter, επιτρέπει στο χρήστη να αγγίζει το θέμα του σε οποιοδήποτε σημείο της ξεκάθαρης και φωτεινής οθόνης LCD για να απελευθερώσει το κλείστρο.

Η α5100 είναι εξοπλισμένη με τελευταίας γενιάς αισθητήρα Exmor CMOS της Sony 24,3 ενεργών megapixels καθώς και ισχυρό επεξεργαστή εικόνων BIONZ X, ενώ στον τομέα του video υποστηρίζεται Full HD video, με τις λειτουργίες που αναφέραμε για τις στατικές εικόνες, όπως Fast Hybrid AF και Touch Focus.

Η οθόνη έχει τη δυνατότητα επιστροφής κατά 180 μοίρες, ενώ η τεχνολογία NFC αλλά και WiFi Direct επιτρέπουν το εύκολο μοίρασμα φωτογραφιών και video με άλλες συσκευές.

Η νέα α5100  θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2014.

SONY A5100,ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home