Convert Group: συμβουλετική εταιρεία για ebusiness στην Ελλάδα

Deasy @ 04.06.2014
Convert Group: συμβουλετική εταιρεία για ebusiness στην Ελλάδα

Στην ίδρυση της πρώτης αμιγώς συμβουλευτική εταιρεία για eBusiness στην Ελλάδα, της Convert Group, προχώρησε ο κ. Παναγιώτης Γκεζερλής, ένας από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο, πλαισιωμένος από ειδικευμένους συμβούλους.  

Η εταιρία ιδρύθηκε μετά από 2,5 χρόνια δραστηριοποίησης του κ. Γκεζερλή στο ίδιο αντικείμενο ως ελεύθερου επαγγελματία και έχοντας συμβουλέψει και καθοδηγήσει την eBusiness στρατηγική 20 εταιριών όπως Apivita, Lavipharm, Z-mall, Eurobank, MAPFRE και πολλών μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.

Τομείς δραστηριοποίησης και έργα που αναλαμβάνει η Convert Group είναι business planning και e-business strategy, e-commerce operations consulting, platform selection, εκπαίδευση σε inhouse web analytics και data-driven decision making, καθοδήγηση σε inhouse e-mail marketing optimisation, conversion rate optimisation, ανάλυση ανταγωνισμού στο ηλεκτρονικό εμπόριο, cross-border expansion, omni channel strategy, κ.α.

Στο παρελθόν, ο Παναγιώτης Γκεζερλής είχε συνιδρύσει και ήταν CEO του buldoza.gr ενώ συνεργάζεται στενά με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την διάδοση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει διετελέσει Head of Business Planning της Upstream, καθοδηγώντας τις πωλήσεις της εταιρίας σε 40 χώρες και έχει δραστηριοποιηθεί σε senior θέσεις σε άλλες εταιρίες σε κλάδους τεχνολογίας, εκδόσεων και εκτυπώσεων. Παράλληλα έχει εκπαιδεύσει πάνω από 450 στελέχη στο eBusiness ενώ τελεί και χρέη γενικού διευθυντή στον GRECA, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλ. Εμπορίου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ,E-COMMERCE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home