Το'να χέρι στη λαμπάδα τ'άλλο χέρι στο smartphone

(συγγνώμη, δεν είχαμε έμπνευση για ομοιοκαταληξία)

Deasy @ 25.04.2014
Το'να χέρι στη λαμπάδα τ'άλλο χέρι στο smartphone

Στο ένα χέρι η λαμπάδα, στο άλλο το τηλέφωνο και αν κρίνουμε από τον αριθμό των "Χριστός Ανέστη" που κατέγραψε το sidebar.gr να λέμε πάλι καλά που δεν θρηνήσαμε κανένα ολοκαύτωμα καμένων κομμώσεων το βράδυ της Ανάστασης.

Βεβαίως είχαμε τους εθιμικούς τραυματισμούς από αυτοσχέδια και μη βεγγαλικά αλλά δεν θα κατηγορήσουμε τα social media (και) γι'αυτό.

Το "Χριστός Ανέστη" λοιπόν, γράφτηκε, αναπαρήχθη και σε γενικές γραμμές κυκλοφόρησε στο twitter και το Facebook φτάνοντας τις 30.000 αναφορές την Κυριακή του Πάσχα. Αυτό μάς δείχνει επίσης πόσο έχουν εξελιχθεί τα smartphones, αφού λειτουργούν και στέλνουν μηνύματα ακόμα και αν τα χέρια που τα κουμαντάρουν έχουν μόλις ξεκοιλιάσει ένα αρνί ή αποσουβλίσει ένα κοκορέτσι.

Πρόσεξε τώρα. Τη Δευτέρα του Πάσχα είχαμε άλλες 7.000 αναφορές με την ευχή της Ανάστασης, συν άλλες 6.000 αναφορές τις δύο ημέρες που ακολούθησαν. Εντάξει, θα πεις, κάποιοι ήταν εκτός σύνδεσης και είπαν να καλύψουν το χαμένο έδαφος (των ευχών) με την πρώτη ευκαιρία. Εχουμε μια δυσκολία να κατανοήσουμε τα σχεδόν 3.000 "Χριστός Ανέστη" του Μεγάλου Σαββάτου, που θα τα χαρακτηρίσουμε ως αποτέλεσμα των πιο βιαστικών ή εκείνων που φοβήθηκαν πως θα "πέσει" το twitter ή το Facebook. Να'μαστε καλά, το επόμενο Πάσχα είναι στις 13 Απριλίου 2015, λιγότερο μπαρουτοκαπνισμένο ελπίζουμε.

Image credit: Flickr/ lentina_x

SOCIAL MEDIA,TWITTER,FACEBOOK,SIDEBAR,FACEBOOK,TWITTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home