Κλείνει η πόρτα του YouTube για τους αντιεμβολιαστές του κορονοϊού

Deasy @ 16.10.2020
Κλείνει η πόρτα του YouTube για τους αντιεμβολιαστές του κορονοϊού

Ω τι εβδομάδα! Το Facebook και το Twitter τα έβαλαν με τους αρνητές του Ολοκαυτώματος και το YouTube αποφάσισε να κόψει τον βήχα σε όσους προσπαθούν να προωθήσουν παραπληροφόρηση για τα εμβόλια που (σχεδιάζονται για να) προστατεύουν από τον κορωνοϊό.

Η πλατφόρμα βίντεο της Google δήλωσε πως θα απομακρύνει βίντεο που αμφισβητούν τις θέσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των τοπικών υγειονομικών αρχών. Όπως αναφέρει το YouTube, η απομάκρυνση θα αφορά και βίντεο που υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια κατά του Covid-19 θα προκαλούν στειρότητα ή θάνατο ή ό,τι όσοι εμβολιάζονται θα παίρνουν (ως δώρο μάλλον) ένα τσιπάκι.

Εφόσον το τελευταίο ισχύει πάντως η ομάδα του deasy.gr ομόφωνα ζητεί να τσιπαριστεί με εκδόσεις 5G φυσικά και με χωρητικότητα όχι μικρότερη του 1 TB.

Βεβαίως η είδηση έχει προκαλέσει μια σχετική αναστάτωση στις τάξεις των αντιεμβολιαστών που μιλάνε για άσκηση λογοκρισίας σε βάρος τους αλλά βεβαίως ο καθένας είναι ελεύθερος να φτιάξει τη δική του video hosting υπηρεσία και να δημοσιεύει σε αυτή ό,τι του κάνει κέφι.

YOUTUBE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home