Το Youtube ετοιμάζεται να λανσάρει μοναδικά usernames (handles)

Το Youtube ετοιμάζεται να λανσάρει μοναδικά usernames (handles)

Το handles που έχουν κατακλύσει τα social media, έρχονται σύντομα και στο Youtube! Η ονομασία αυτή ουσιαστικά αφορά μοναδικά usernames όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να κατοχυρώσει, με σκοπό να αλληλοεπιδρά πιο ευκολά με διάφορους creators και κανάλια γενικότερα.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης της πλατφόρμας, όλοι οι δημιουργοί περιεχομένου θα ενημερωθούν για τον τρόπο επιλογής του δικού τους προσωπικού handle. Ωστόσο, όσοι διαθέτουν ήδη προσωποποιημένο URL του καναλιού τους, τότε αυτό αυτόματα θα μετατραπεί σε handle.

Επιπλέον, κάθε handle θα βρίσκεται σε εμφανή θέση τόσο στην αρχική σελίδα των καναλιών, όσο και σε κάθε short ή live, ώστε να αναγνωρίζονται αμέσως. Μάλιστα, το Youtube θα παροτρύνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν τα handles και σε σχόλια, περιγραφές των βίντεο κλπ.

Το γεγονός ότι κάθε handle είναι μοναδικό ουσιαστικά θα βοηθήσει τους χρήστες να αναγνωρίζουν πιο εύκολα τα fake προφίλ, ενώ παράλληλα θα είναι σίγουροι ότι παρακολουθούν «αυθεντικό» περιεχόμενο του αγαπημένου τους δημιουργού.

YOUTUBE,YOUTUBE USERNAMES,HANDLES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home