Αυξάνεται η μηνιαία συνδρομή του Youtube TV

Αυξάνεται η μηνιαία συνδρομή του Youtube TV

Η κρίση στον κλάδο της τεχνολογίας από ότι φαίνεται «χτύπησε την πόρτα» και το Youtube. Την Πέμπτη η Google ανακοίνωσε αύξηση τιμής για τη συνδρομή του YouTube TV, με την τιμή να ανέρχεται στα 73 δολάρια το μήνα από 65 που ήταν μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το σχετικό email που έλαβαν όλοι οι συνδρομητές, η νέα τιμή θα ισχύει από τον Απρίλιο. «Καθώς το κόστος παραγωγής έχει αυξηθεί σημαντικά, ενημερώνουμε την τιμή του Youtube TV και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιότητα της πλατφόρμας, για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρείες» ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Η κίνηση της Google να αυξήσει την τιμή τη συγκεκριμένης συνδρομής, έρχεται αφού αρκετές ανταγωνιστικές διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως Disney, Apple και HBO, έχουν επίσης αυξήσει τις χρεώσεις τους. Να σημειώσουμε πάντως ότι το Youtube μείωσε την τιμή για το πρόσθετο χαρακτηριστικό "4K Plus" από 19.99 δολάρια το μήνα σε 9.99. Με αυτόν τον τρόπο δίνει κίνητρο στους συνδρομητές να αναβαθμίσουν το πακέτο τους, προσθέτοντας 4Κ ανάλυση, ώστε στην τελική χρέωση να εξοικονομούν 2 δολάρια, παρά την αύξηση.

Υπενθυμίζουμε ότι το YouTube TV είναι μια υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση σε ζωντανά τηλεοπτικά και καλωδιακά κανάλια, που παρέχονται μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Ουσιαστικά, είναι μια εναλλακτική καλωδιακή τηλεόραση σε αρκετά χαμηλότερη τιμή που δίνει πρόσβαση σε πάνω από 100 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, όπως το ABC, το CBS, το FOX και το ESPN.

STREAMING,YOUTUBE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home