Τα βρήκαν Airbnb και Νέα Υόρκη

Deasy @ 05.12.2016
Τα βρήκαν Airbnb και Νέα Υόρκη

Η αμερικανική μητρόπολη και η μεγάλη πλατφόρμα ενοικίασης δωματίων αποφάσισαν να αφήσουν τις έχθρες στην άκρη και να καταλήξουν σε μία συμφωνία διότι σε τελική ανάλυση όταν τσακώνεσαι οι μόνοι που κερδίζουν είναι οι δικηγόροι.

Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν για την εφαρμογή του κανόνα που ορίζει πως κάθε ιδιοκτήτης ακινήτων μπορεί να “ανεβάζει” για βραχυχρόνια μίσθωση στην Airbnb μόνο ένα ακίνητό του. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν πρόστιμα που κυμαίνονται μεταξύ 1.000 και 7.500 δολαρίων αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα κρίνεται υπεύθυνη η Airbnb για τις πρακτικές των ιδιοκτητών,

Δηλαδή, η πλατφόρμα θα συνεργάζεται με τις αρχές της πόλης για την εφαρμογή του κανόνα “ένας ιδιοκτήτης, ένα ακίνητο” και δεν θα έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση που διαπιστώνονται παραβάσεις. Αλλες πόλεις όπως το Μαϊάμι αλλά και το Αμστερνταμ παρακολουθούν την υπόθεση από κοντά για να δουν τι θα κάνουν με το Airbnb και τις παρενέργειες που φέρνει στην αγορά ακινήτων και όπως όλα δείχνουν, εύκολα ή δύσκολα, με το ήρεμο ή το άγριο, η πλατφόρμα θα καταφέρει να συνάψει συμφωνίες ειρήνης σε όλα τα ανοικτά μέτωπα.

AIRBNB,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΗΠΑ,AIRBNB,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home